Garaget & Zohan..

Den här dagen har varit låååång! Jag har rensat upp i garaget i flera timmar. Packeterat om olika kartonger för att få mer plats, sorterat dom i olika staplar och markerat dom - så man ska hitta det man söker nästa gång! Har även paketerat Kaspers bebisgrejer som exemelvis babysittern, bilbarnstolen, babygymmet, liggdelen till vagnen m.m. Har kastat en massa skit och det största av allt - Jag har vikt och satt Kaspers gamla kläder i plastbackar! Tog en evighet, men det kändes otroligt skönt då det var klart! Blev väl runt 4 stycken sådana, storlek 50/56, 62/68, 74/80, plus en back med Stefans gamla bebiskläder och en kartong med gamla och ärvda overaller o jacker m.m. Inte illa! :) Man får ju riktiga flashbacks från när Kasper var nyfödd, man tänker - var verkligen killen våran sådär liten???!!! Tiden går alldeles för fort!

Steffe och brorsan har hunnit riva bort "staketet" runt altan. Blir riktigt öppet och fint - speciellt med tanke på att all vitfärg hade flagnat och den liksom lutade utåt. Så det var första startskottet på att riva altan och inglasningen! Eftersom vi ska gräva upp hela tomten och lägga jordvärme så passar vi på att skrota hela altan eftersom den är ingenting att ha med sina ofräscha, fläckiga träplankor eller inglasningen som har en massa glepor och som är snett byggd. Ska bli roligt till våren då man får göra en helt ny en, och få bestämma själv hur man vill att den ska se ut! :)

Steffe och jag hann faktiskt med en mysig filmkväll! Vi snaskade på och såg på "Don't mess with the Zohan" - med Adam Sandler! Den var väl helt okej, men ingen sådan där höjdarfilm.. Var ganska förbryllad faktiskt, eftersom jag älskar allt som har att göra med Sandler.. Men filmen har sina roliga stunder, så ni kan ju absolut kika lite på den i alla fall! :)


Kommentarer
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Oj, härligt jobbat! Tycker om känslan när man just rensat och allt är i ordning (synd det inte håller sig så speciellt länge här hemma).Vad härligt att ni börjat jobba med altanen, hoppas att eran energi smittar av sig så jag också får något gjort här hemma :) Kram på dig!

2008-08-17 @ 00:49:40
URL: http://tjohalia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0