Ny vecka!

Så var det en ny vecka igen! Å snöööö.. är verkligen ingen vintermänniska, hatar att köra bil då och hatar att behöva en massa tjocka kläder för att slippa frysa.. Det enda som är bra med vintern är självklart julen men även att se hur roligt Kasper har med skoterkörning och snögubbe-tillverkning :)

Igår firades fars dag. Först firades Steffe som fick ett paket med en rosa/svart-randig t-shirt i.. Sedan begav vi oss till svärfar, dock utan present eftersom den skulle inhandlas av svägerskan. Sen vidare till min pappa där vi fick en god middag bestående av hasselbackspotatis, stek och jättegod champinjonsås. Mums! :)

Idag har jag faktiskt hunnit med en massa medan Kasper varit på dagis. Storhandlade på Coop - 1200 spänn! Men laddade upp med välling, ersättning, blöjor, tvättlappar, våtservetter och allt annat dyrt! Sen sprang jag in på Lindex och köpte lite mer bodys och byxor till Charlie + en urgullig (eller skitlejd) vintermössa. Har verkligen inga kläder till honom nu då han växt så mycket. Han har nu storlek 62, ev. dubbelstorlek 62/68.. Alla Kaspers gamla kläder i den storleken är sommarkläder så det blev inte mycket till användning där.

Måste avsluta abrupt.. Kasper har en sticka!

Kommentarer
Postat av: Carola

Men kom förbi nån dag så kan vi kika igenom våra kartonger med kläder. Borde finnas en del han skulle kunna ha :)

Kram!

2009-11-09 @ 21:03:33
URL: http://blogg.cartom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0