BVC-update + annat smått..

Idag har vi varit på BVC med lilla Charlie - och han har äntligen gått upp ordentligt! Nu väger han hela 4120 gram och är 58 cm lång! :) Å jag som just köpt blöjor 2-4 kg. Men han är ändå så finlemmad att han kan ha dom :) Men nu följer han då sin egen kurva igen! Det blev även en undersökning av läkaren som dock konstaterade något mindre roligt - Charlie har ljumskbråck! Att vi inte sett det förrut?! Det kommer fram jättetydligt när han blir upprörd och gråter. Så det kommer att bli en operation för honom i framtiden (då han blir äldre) men vi vet inte när.. Det är visst en jättevanlig operation men eftersom det betyder att han kommer att bli nedsövd så är det ju klart att mammahjärtat är nervöst.. Men han lider då inte av det i alla fall! Läkaren sa dock att vi skulle vara vaksamma och ifall han börjar gråta hysteriskt och inte kan tröstas så ska vi kolla upp så att det inte är bråcket som blir klämt - kan innebära syrebrist för tarmen.. ojoj.. Det låter nog hemskare än vad det är, eftersom läkaren var kolugn och sa att det var väldigt vanligt bland pojkar.. Så vi hoppas ju självklart på det bästa!

Annars så har jag varit och shoppat lite idag.. var och bytte Kaspers vinterjacka.. hade först köpt en cool kornblå dunjacka åt honom men då jag kom hem så var Stefan väldigt realistisk och sa att den kommer att bli dygnsur om det snöar - vilket är sant! Så då var det bara att byta till en annan cool vinterjacka! :) Det blev också lite kläder inhandlat.. :)

Har äntligen tagit mig i kragen och skickat in bild på pojkarna till Piteå-Tidningen, ni vet, "Välkommen till världen"-bilden.. Så det kommer att synas på lördag - håll utkik! :)

Har varit duktig med kameran så ni ska få en "sneakpeak".. Så det här är dom senaste grejerna vi köpt/fått:

     

Imorgon ska jag försöka vara lika duktig och visa er bilder på allt det nya jag fått av min underbara mor! Så det har blivit en riktig mysig höst-stämning här i Hortlax! :)


Kommentarer
Postat av: Malla

Hej hej!

Vad skönt att han går upp som han ska, hoppas bara det inte blir ngt jobbigt det där med brocket, men man ska nog lyssna på läkaren och ta det coolt, det år säkert bra.

2009-10-08 @ 21:22:32
URL: http://monstermalla.blogspot.com
Postat av: Jessica Sjöberg

Hej cissi :)

Vet du, Gabbe hade ett när han var liten. Han fick opereras i juni.. Öhh.. alltså kring 8 månader. Läkaren var toppen och det gick fort och smidigt då det väl blev av. Vi fick "problem" först när han skulle äta "riktig" mat och sådär. Det svällde upp men gick att försiktigt trycka tillbaka.. Men sen en dag kräktes han bara o det där gick liksom i ljumsken/mot lillpungen hans så den blev enorm. Såg inte klokt ut. hur som helst har vi inte haft några problem efter det.... Och jag tror nog det ska gå bra. Är det ett enklare bråck så tar det inte mer än nån timme eller två att operera sen.

Kram!

2009-10-08 @ 21:33:32
URL: http://jaecka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0