Charlie update

Pratade med BVC angående Charlies eksem/utslag igår och det är nu okej att smörja på med hydrokortison. Dock så kommer jag nog bara att göra det då det väl kliar för honom eftersom utslaget är så otroligt torrt och jag vill hellre satsa på mjukgörande. Håller på och smörjer som en tok antingen med miniderm eller barnolja. MEN oljan är ju så förbaskat kladdig och inte bara en timme utan några! Är det nån därute som har några tips??!

Funderar även på när tänderna ska komma fram.. han dreglar lätt igenom typ 6 bodys på en dag nu och biter i allt och alla. Kasper fick ju sin första tand när han var 6 månader och dom är ju rätt lika i allt annat så kanske dom följs åt i detta också.. Man vet ju aldrig :) Men det är riktigt intressant att läsa gamla anteckningar på hur gammal Kasper var då han började med vissa saker och hur det går för Charlie. Dock så märker man att Charlie är mycket mindre viktmässigt och det är ju klart det påverkar exempelvis balansen när han ska sitta. Men han är otroligt duktig i alla fall trots lutningar till höger och vänster ;)

I helgen blir det i alla fall att fara och se revy i älvsbyn och sedan ut och äta på statt. Ska både bli roligt och gott! Dock så ska vi hem relativt tidigt för att se glimtar ur melodifestivalen samtidigt som jag bakar pollytårta, kladdkaka, tårta och smörgåstårta. För vi ska ju ha kalas på söndag i förskott för Kasper :) Det är ju inte så lätt att fira honom den 28:e då han fyller år eftersom vi haft storbrakafest den 27:e och pappa stefan säkert ligger halvt död i sängen hela dan. Det gör man visst när man fyllt 30 :P Men för oss så spelar det egentligen ingen roll när man firar så länge man firar lillgubben ordentligt! Så det blir fika, bus och fiskedamm! :)  


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det finns en salva på apoteket som heter Locobace Repair som är superbra mot torreksem. Jag använder den istället för hydrokortison och tycker att den är bättre, plus att den inte är skadlig på samma sätt som cortisonet :)

2010-02-20 @ 10:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0