Så var Valborg över

Oj vad dagarna går fort nu för tiden. Känns som att man inte hinner någonting. Här har vi det lugnt med en rastlös liten ille och en snorig och förkyld ännu mindre kille.

I helgen har vi haft det jättebra. Vi bjöd hem svägerskan med familj så kusinerna fick leka av sig. Det åts grillad fläskfilé, grillad kycklingfilé, bakad potatis, strips, beasås, dragonsås, grillade grönsaksspett (majskolvar, paprika, lök, tomat, champinjoner), vitlökssmör, bröd - å det var bara middagen! :) Vi begav oss efter maten till Majbrasan här i hortlax och sedan vidare till svärfar och satt i hans kåta och grillade/surrade. Sen hem till oss igen för att äta lite efterrätt, Chokladfondue med frukt. En fondue med Marabou choklad och en annan med Toblerone choklad. Frukten bestod av två olika melonfrukter, banan, päron, kiwi, färsk ananas, vindruvor och så 3 jordgubbar. Hade två askar jordgubbar med efter att ha sett hur äckliga dom var i botten så blev dom kastade tyvärr. Så det märks ju vad vi gjorde mest - åt.

I veckan blir det då bara lugnt.. Inget speciellt planerat förrutom en massa promenader trots jobbig rygg. motionerade inget förra veckan och det märks tyvärr på vågen - därav ingen viktstatus idag :P Men det tar jag igen i veckan istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0