Helg åter igen!

Det känns som att tiden går så jäkla fort!! Fast bra är väl bara det så blir det sommar snart! :) Tänkte i alla fall försöka mig på en liten uppdatering eftersom det var ett tag sen sist.

Kan ju börja med att säga att ÄNTLIGEN har jag fått träffa fasters lilla underverk ALICE! Har fått lov att vänta med att besöka dom eftersom jag var förkyld, men nu så har jag fått lukta på en nybakt tjej och hon var den sötaste prinsessan!! :)

Sen kan jag ju fortsätta med 2:a uppdateringen - jag fick ett il och vi håller nu på att göra om byrån och vitrinskåpet i hallen/vardagsrummet - själva tapeterna vi satt fast där blir nya och jag är supernöjd! Ska visa er bilder senare!

Sen kan jag ju säga att barnen mår relativt bra - smått förkylda har dom blivit och Kasper har haft lite feber men ändå varit ganska pigga så förhoppningsvis så är dom friska på måndag!

Till sist - alla ni som känner mig vet att jag är en "loppis-människa" så SJÄLVKLART var jag på Lions loppis i stan idag. Fyndade ganska mycket, leksaker till barnen, lite böcker till dom och mig och så det bästa - 3 vita, snygga blomkrukor då några gamla kraschat under perioden då Charlie började gå och nå allting. Alltid trevligt med nytt som dessutom är billigt! :)

Nä, dags att avrunda då jag ska jobba "extra" natt på öjan och måste börja bege mig! Trevlig helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0