Luleå-dag!

Idag for jag och Stefan iväg för att beställa/designa lite ringar hos guldsmeden. Det blev inte den ring jag först bestämt mig för utan en helt annan och trots att det känns nervöst att jag just valt ut en ring jag ska bära resten av mitt liv så känns det faktiskt helt underbart och jag är 100 % nöjd! Det blev en stilren och enkel ring men små diamanter på själva vigselringen medan den andra är helt blank. Allt i vitt guld. Känns som att det var en evighet sedan jag bar ring eftersom jag kapade sönder förlovningsringen 2007 då jag trodde jag skulle passa i den efter att jag fött Kasper - tji fick jag och mina extrakilon. Men snart så blir jag ringbärare igen!!! :)

Imorgon blir det ännu mer bröllopsfix för då ska vi försöka boka in en tid med cateringen vi ska ha och försöka komponera en "meny" - borde inte vara alltför svårt då vi ska ha buffé och självklart väljer det vi tycker om ;) Sen ska vi även beställa tårtor och bestämma hur dom ska se ut. Hoppas bara våran "favorit-tårtbakerska" har tid för oss :)

Känns lite  tråkigt att jag inte "kan" ge er en sneakpeak men jag tror jag vill vänta till den stora dagen faktiskt! :)

Bröllopspyssel

Ikväll är det dags för lite bröllopspyssel med brudarna mina! :) Det som är viktigast är ju självklart inbjudningskorten som jag inte fått gjort ännu. Har just suttit och finslipat på själva texten och ska skriva ut dom. Sen är det skära/klippa, klistra och knyta som gäller. Plus att hitta/skriva alla adresser :) Sen ska vi hoppa till rispåsarna var det tänkt men börjar bli lite skeptiskt till puffat ris - för ifall det regnar kanske det blir gröt på klänningen??!! Men får se hur vi gör. Skulle det mot förmodan regna på våran dag får vi väl köra lite vanligt ris i skålar som folk får ta från. Sen hade jag tänkt försöka skriva placeringskort/namnkort men har ingen aning om jag skriver nog bra eller inte så skiter det sig så kör jag den enkla varianten och skriver ut namnen på datorn eller nåt.

Men förrutom pysslet så ska jag bjuda på appertif, middag och efterrätt. plus en massa vin som jag inhandlat så det kommer att bli trevligt! Lugn för min del eftersom jag måste stiga upp med minstingen imorgonbitti, den stora har nöjet att få sova över hos mormor :)

Trevlig helg på er alla, det ska jag ha! :)

Paris!

Bättre sent än aldrig - här kommer det lite bilder från Paris-trippen våran! :)

               

Blev lite blandade bilder och lite huller om buller men hoppas inte det spelar någon roll :)

RSS 2.0