Soligt värre!

Idag så vaknade man strax före 6.. känner mig måttligt pigg MEN ska inte klaga eftersom jag vet folk som har ännu tidigare morgnar plus att Charlie normalt sett brukar sova lite längre :) Men just det att solen gassade genom köksfönstret redan då så blev man ju bara glad! Så idag vankas det antingen att fara till någon lekpark och leka av sig eller så kanske till och med fara och bada! Det sistnämnda röstar Kasper på såklart! :)

Kan ju också berätta att det nu blivit klart att vi ska på en Lycksele-tripp. Eftersom vi skippade det förra året pga min stor-mage så känns det ännu viktigare i år då Kasper blivit ännu ett år äldre! Så det blir att hyra stuga och så får vi se om vi får med oss brorsan och syrran med familj - hade varit jätteroligt! :)

Nä, kanske jag borde gå och se vad mina barn har för hyss för sig nu... Tjing bye! :)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Glad midsommar!

2010-06-24 @ 15:47:23
URL: http://waterdrops.bloggplatsen.se
Postat av: Malla

jag doppade fötterna på havsbadet idag, eller ok jag gick så pass långt som till knäna, men TYVÄRR hade jag ju klänning på mig så jag kunde ju inte bada ordentligt :P

Det var ändå förvånansvärt skönt :)Hoppas ni haft en bra midsommar!

2010-06-26 @ 19:31:24
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Sara

Hoppas ni hade det trevligt på midsommar och i lyksele :) glad midsommar i efter hand :P2010-06-28 @ 08:30:44
URL: http://danielsfru.blogg.se/
Postat av: Jennie och Norah

Haha,ja det var faktiskt himla roligt,trots att jag först blev gudförbannad på Ante som inte fick fingrarna ur för att ringa och berätta vart tusan Norah befann sig =)Yepp,dom ska ju flytta bredvid Ängens nu till hösten tror jag att det var?Vad roligt att dom får gå nära varandra,då får man hoppas att man springer på er någon dag! =)

2010-06-29 @ 20:27:44
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Vad härligt det låter med en Lyckseletripp! Kan tänka mig att Kasper kommer uppskatta det väldigt mycket :) Kram på dig!2010-07-03 @ 02:11:54
URL: http://www.inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0