Jobb, jobb, jobb

Jag måste säga att det verkligen har börjat flyta på med jobb nu! Jobbade två nätter på Öjagården förra veckan plus kvällsjobb på Swedbank och den här veckan har jag också två nätter, plus lite nästa vecka. Det är som att varje gång jag jobbar natt så kommer det någon som frågar om jag vill ta en till, så det känns riktigt bra!! Har även nu skickat iväg 3 st jobbansökan så får se hur det går med det.. Jäklar va svårt det är att få till ett perfekt CV och Personligt Brev! Hittade små tips på internet men då det finns så många olika varianter på CV så börjar jag ju fundera på vilket som verkligen är det bästa.. Men,men, det blev som det blev och förhoppningsvis så kommer min charm ut från pappret! :)
Skulle även skicka in vilka dagar jag inte jobbat alls till A-kassan, men min inloggning på internet ville inte alls vara med idag.. så efter typ 10 ERROR-fel så blev jag tvungen att be dom skicka hem en ny kod.. så det får vänta än en gång! *Suck* Alltid ska det tjorva nånstans!

Har nu även fått hem mitt underbara bord!!! Det blev skitsyggt! Hittade det på blocket för en tusenlapp!! Billigare kan det nog inte bli! Ska ta mig i kragen och fotografera det så att ni får se!

Nytt vardagsrumsbord!!

Har hittat mig ett "nytt" vardagsrumsbord från MIO i färgen Valnöt till ett riktigt bra pris! I love it!!!!! Så det blir att hämta upp det imorgon och installera det fint i vardagsrummet. Tror att det kommer att bli klockrent! Hittade en bild på hur bordet NÄSTAN ser ut, enda skillnaden är att själva bordskivan är mycket tjockare! Kommer även självklart att sätta upp en bild på vardagsrummet när bordet väl kommit på plats!! :)



Hittade även en riktig drömlampa som jag skulle döda för! "Ice Chandelier", designer Sofie Refer. Kostar dock 7300 spänn, så det får väl fortsätta vara en DRÖMlampa för min del! Men skitsnygg är den!


Middagsbjudning nr 2

Haha, jo det är faktiskt sant! På lördag ska vi ha middagsfrämmande igen! Den här gången blir det Steffes arbetskamrat Affe och hans Katta och två barn. Ska bli jättetrevligt, men vi får väl se vad vi ska hitta på för mat! Har verkligen inga idéer för tillfället. Har faktiskt jobbat ovanligt mycket i veckan! Först Swedbank måndag och tisdag. Sen jobbade jag natt igår till idag och så ska jag ut igen ikväll och jobba 10 timmar till! Money Money Money :) Fan, att man kan tycka att det är så kul att jobba bara för det! :) Det enda jag sörjer är att jag missar Rumbas 50%-premiär.. men ska skicka dit morsan för att shoppa lite Villervalla bland annat. Sen ska jag nog kanske ta mig en tripp in dit efter middagen.. Älskar verkligen den butiken och kan inte fatta varför den skulle gå i konkurs.. Det var ju inte allt för längesedan en annan favoritbutik för mig lade av - Din Stil.. så jag är lite less Pite just nu, verkar vara svårt att kunna behålla de roliga affärerna..

Middagsbjudning!

Imorgon, lördag, så ska vi ha hem svägerskan, hennes karl och barn på middag! Hade först tänkt göra något enkelt, men nu är jag verkligen sugen på att bjuda på något riktigt gott! Vill även ha en förrätt och efterrätt.. Så just nu sitter jag och spånar på vad man kan hitta på för något. Än så länge så ser Menyn ut såhär:

Förrätt: ????
Middag: Marinerad, helstekt fläskfilé, bakpotatis, vitlökssmör och dragonsås.
Efterrrätt: Vit chokladmousse med hallon.


ICA!

ICA är just nu den allra bästa livsmedelsbutiken enligt mig! Fick igår hem den där vanliga kund-tidningen som de skickar en gång om månaden tillsammans med en bonuscheck och en massa erbjudanden. Märkte först att det var en ny layout med personligt "Hej Cecilia och Stefan", sedan tittade jag lite lätt på erbjudandena för den här perioden och tänkte "Oh, det måste jag köpa, och det, och det".. Sedan läser jag (chockartat, brukar inte göra det) det personliga brevet som ICA's Vd har skickat ut.. Där berättar hon att de under en tid kollat upp vad jag brukar handla ofta och valt ut specifika varor som jag nu då har som erbjudande, 20% rabatt.. Detta måste ju bara bli en succé, jag får rabatt på just det som jag behöver köpa!! Jag hoppas verkligen att dom fortsätter med det här! Så stort beröm till ICA - en superbra idé!! :)

Filmpunkten

Har just varit in på min sida på www.filmpunkten.se och betygsatt lite filmer som jag både har sett nyligen och filmer som jag glömt betygsätta för längesedan. Så ni som är nyfikna eller som vill ha lite filmtips, kika in på sidan! Mitt namn där: Fantaisha - vad annars?! :)

De senaste filmerna:
* Wedding Daze
* Made of honor (Brudens bäste man)
* The incredible Hulk


Lite mera nytt...

Följde brorsan i förrgår till MIO och EM för att hitta en soffa till honom och eventeulla tapeter. Det gick väldigt lyckat måste jag säga.. det står mellan tre olika divaner i mörkgrått.. dom låg prismässigt på 8000, 10000 och 13000:- Så vi får väl se vilken det blir i slutändan. På MIO hittade vi även tapeter som de reade ut för 99:-/rullen, och köpte då nå ursnygga tapeter som Fredde ska ha i köket, riktigt fina! Hittade bilder på deras hemsida:



 

Självklart hittade ju även jag lite smått och gott.. På EM kunde jag inte låta bli att köpa en liten hare till mig själv - som jag nu placerat på min nya, fina hylla.. Den kostade väl runt 65 spänn och jag har nu blivit mobbad av brorsan för att jag köper "Påskharar" redan nu! Hittade även en skitfin lampa på MIO som kostade 199:- Det är ju ingenting!! Men den köpte jag faktiskt inte, den FICK jag av brorsan.. det är så typiskt honom!! Men efter tjat från min sida så kom vi överens om att det var en tidig julklapp till mig! kändes som bättre på nåt sätt :) Så den har fått äran att bo i hallen!

   


Uppfräschning, del 2

Okej, jag lovade ju lite bilder för att verkligen bevisa för er hur mycket jag legat i.. Vi har alltså;

* Bytt gardiner i vardagsrummet
* Gjort fint på byrån i hallen och satt "nytt" tyg (köptes för 2 år sen) på sittbänken.
* Jag har tills vidare satt upp mina nya, nakna konstverk i toan - får se om de hamnar någon annanstans sen.
* Min underbara nya lampa från "Maggans" hamnade i vardagsrummet, så man ser den så fort man stiger in i hemmet - den är min nya favorit-detalj i huset!
* Gjorde en jäkligt stor förändring i gästrummet - tog bort min fula byrå från jysk och satte äntligen upp min hylla från EM, plus en ram med lite kort på Kasper.
* Har fått en liten hörna bredvid vitrinskåpet, korgstolen hade jag i lägenheten i Öjebyn så den har "kommit fram" igen! Fick en sorts ram av mamma med belysning så där hamnade en doppresent som vi fått av Gudfadern a.k.a brorsan..
* Har även ÄNTLIGEN fått upp vårt snygga, dyra vinställ som jag och stefan fick i inflyttningspresent - i Öjebyn!!
* Min andra favorit-detalj i hemmet har ju självklart blivit min nya hylla!! Visst är den härlig?!! Så jag satte upp den bredvid tv:n och lät mina LOVE-bokstäver få bo där :)
* Fick några plast-plattor från Keramix av mamma som jag nu använder som insynsskydd i V-rummet, kan behövas då vi kapat ned alla våra buskar...
* Sist men inte minst, vårt nya diskställ från IKEA, jäkligt praktiskt eftersom man kan vicka upp det så tar det ingen plats!


            

Uppfräschning!

Eftersom Steffe har varit i stora Stockholm hela helgen så har jag och Kasper fått sällskap av mamma/mormor. Min mamma är den som gör att jag får tummen ur arslet och vi har slitit och gjort om väldigt mycket i hemmet. Vi har bytt gardiner, fixat o donat i hallen med nytt tyg till sittbänken bland annat. Vi har även fått upp vinställ, hyllor och tavlor på väggarna och ett diskställ i köket.  Det har blivit otroligt mycket nytt, en uppfräschning helt enkelt!!

Var in på Maggans Djungelkiosk igår och köpte mig en ny, skitläcker, svart hylla som kostade 369:- och en skitsnygg lampa för 398:- Lampan hade kostat 720:- så jag fyndade verkligen! Är otroligt nöjd!! :)

Har varit duktigt och tagit kort på allt, men just nu så hinner jag inte ladda upp dom, har försökt med det går så jäkla segt!  Får se om jag hinner lite senare ikväll... Den som väntar på något gott.........

 


Badrum

Sitter och funderar på vårt lilla badrum som vi inte har renoverat ännu. Eftersom vi ska beställa barnsäng och databord från IKEA så tänkte jag att det kunde ju vara lika bra att köpa badrumsinredningen där också - billigare kan vi nog inte få det någon annanstans! Problemet är att jag inte riktigt gillar så mycket av deras olika varianter, och eftersom vi har vitt och grått i det stora badrummet så vill jag gärna köra på någon nyans av brunt/trä-färg och få en mer mysigare känsla..
Vad tycker ni om detta?? Det är serien "FREDEN" i färgen "svartbrun"
  

Sökte även lite på K-RAUTA eftersom jag tror att de kommer väl nästan på 2:a plats när det gäller att vara billig i pris på badrumsmöbler.. Hittade kommod+ belysningsspegel för 6000:-, heter "SLIM", enda frågan är väl vad själva tvättfatet kostar...


Uppdate!

Okej, det behövs nog en liten uppdatering här! :) Efter att jag bloggat i morse så hann jag bara sätta mig i soffan med Kasper när jag hör någon öppna ytterdörren försiktigt och smyga in... Vem var det?? Jo, min älskade, underbara mamma!!! Då hade hon avbokat sin massage som hon egentligen skulle på förmiddagen, bara för att ställa upp och sköta Kasper så att jag skulle få sova!! Kan man ha en bättre mamma?? :) Så idag har jag ändå fått runt 5,5 timmars sömn, det är jäkligt bra efter ett jobbar-natt! :) Tänkte bara att ni skulle få veta! :)

Förresten, har pratat med 08-Steffe idag! Han har lovat mig en eller flera fina presenter! Det är inte ofta kan jag säga!!! Så jag kommer att vänta med spänning tills han kommer hem! Lovar att visa vad jag får!

Tji fick jag!

Man ska nog inte planera allt för mycket.. Igår kväll blev Kasper sjuk, förkylning blandat med feber. Så i morse när jag kom hem från jobbet så var det bara att sjukanmäla Kasper från dagis, vinka Stockholms-Steffe hej då och pinna fast ögonen med tändstickor.. AHH! Blir nog ingen Ume-resa för oss, det får vi spara till ett annat tillfälle. Det enda jag kan tänka på just nu är att hålla mig vaken och sköta om kasper.. åsså måste jag packa upp alla kläder, blöjor, mat och leksaker som jag redan hunnit packa ned.. Jaja, "That's life" Fast det är faktiskt inte så hemskt att mysa i soffan framför tv:n med en sjuk Kasper.. Det enda som känns lite surt är att jag verkligen sett framemot att få träffa Vettan.. Men vi får som sagt ta det en annan gång!

Nä, nu kan jag inte skriva något mer.. det är bara en sak som gäller just nu: KAFFE, KAFFE, KAFFE!!!

Stressigt värre!

Okej, som jag tror jag nämnt tidigare så sticker jag,Kasper och min mamma till Umeå imorgon för att hälsa på underbara Veronica a.k.a Vettan. Vi har tänkt fara runt 12-tiden efter att Kasper har ätit lunch och förhoppningsvis är trött och vill sova heeela bilfärden ned. Det enda jag inte planerat var att få jobb.. Ska jobba NATTÖjagården ikväll.. Så jag kommer alltså att komma hem imorgon bitti typ 07:15 och ska direkt klä på Kasper och gå med honom till Dagis.. Där ska han få vara till runt 11:30 sen ska jag plocka upp honom och försöka hålla honom pigg o alert medan jag packar det sista in i bilen.. *Suck* Blir ju trött bara av att skriva ned det.. :) Det kommer nog att gå bra trots 10 timmar jobb-natt och max 3 timmars sovande. Mamma ska köra så föhoppningsvis kanske jag också somnar en stund i bilen.. Men,men.. vi får väl se :)

Lista!


Lista på vad jag ska göra i veckan:

* Köpa present till Kaspers kusin Liam som fyller 5 år.
* Skicka in A-kassekorten.
* Skicka in papper till Bemanningspoolen.
* Köpa fotoalbum (ett till)
* Läsa ut boken "Är det någon där?" av Marian Keyes.
* Packa inför min o Kaspers Umeå-resa på fredag.

Från det ena till det andra så verkar Kasper ha blivit förkyld igen!! Han har sovit jätteoroligt inatt och nu känns han varmt och han snorar ordenligt. Att dessa evighets-förkylningar aldrig kan försvinna?!!

Från från det andra till det tredje så trodde verkligen att jag var gravid nu, mensen är försenad med typ 2-3 dar och den brukar ALDRIG vara det nu för tiden.. Så nervös for jag till apoteket och köpte ett grav-test.. Men, INTE GRAVID den här gången.. Måste ju få säga "Äsch då!", för det hade varit klockrent att få en bebis i början av juni... Jaja, bättre lycka nästa gång! :)

trög dag..

Idag har det varit en sån där tråkig, trög dag.. har inte gjort så mkt, stökat bort lite grejer, sett lite "Lipstick Jungle" och bloggat såklart.. Kasper har varit 5 timmar på dagis men dom timmarna gick ju jättefort! Vet inte heller vad jag ska göra för middag, har ingen matlust - tror jag har nån influensa på gång faktiskt. Sen bär det av till Swedbank för att tjäna lite pengar.. Så här intressant har mitt liv varit idag.. Tjohoo! :P

www.kidshome.se

Wow, hittade ganska många läckra saker på www.kidshome.se Den här affär'n påminner faktiskt ganska mycket om "Syster Lycklig" - så jag vet då att den här butiken definitivt kommer att locka svägerskan! Hittade faktiskt lite inredning som jag tror hon skulle älska till sina flickor! Riktigt prinsess-likt! :)

    

Höstbarn!

Måste ju bara lägga upp lite bilder på underbara Kasper som var ute och busade i höstvädret. Bilden där han ligger i en liten lövhög - ja, den är arrangerad, eller jag försökte få honom att ligga där medan jag tog kort men han såg mest fundersam ut :) Det här var då vi var ute hos Kaspers mormor o morfar och grannen där har hästar, kaniner och marsvin. Kasper har otroligt stressigt med att hinna mata hästarna med hö och äpplen och mata kaninerna med gräs och morötter! Men den här proceduren är alltid ett måste då vi är och hälsar på.

      

Coolt! (Längesen man använde det ordet)

Titta vad jag hittade på www.kidshome.se !! En otroligt läcker "Svär-burk" - Svordomar kostar 1 krona. En ganska fiffig grej, speciellt när barnen blir större och börjar skolan.. det är väl då de flesta svordomar brukar komma om dom nu nånsin kommer. Själv är jag också ganska farlig på dom där mer vanliga svordomarna, speciellt när någonting går fel för mig, eller om smärta plötsligt tillkommer. Så får väl se om man köper en sån här om några år, kanske man slutar använda f*n och j*klar osv, annars går man ju bankrutt!

 


Nigella...

Har hittat lite grejer från "Nigella Lawson" som jag verkligen vill ha! Får se om jag kanske önskar mig det i julklapp.. Bland annat så är det en sockerskål och en mjölksnipa - som på bilderna fast i svart eller vit färg. Hittade dom här på www.culina.se och dom kostade 119:-/st, inte så "hiskelit" farligt!

 

Lekue!

Okej, det sket sig lite med ena julklappen jag hade köpt på keramix åt svärmor, hon har den redan! Så då blir det att behålla den själv (sörjer faktiskt inget) Så jag kan ju berätta vad det var/är: En Citronpress i silikon av märket "Lekue". kostade väl nypris 125:- för ett 2-pack.. Så det blir att testa den här framöver!

  

Recept..

Kikade igenom en så kallad "kärringtidning" hos morsan i veckan och hittade skitmånga läckra recept som jag måste prova någon gång i framtiden..

    


Eftersom det är Kanelbullens dag idag så kan jag ju tipsa om boken "Bara Bullar" av Åsa Swanberg. Hittade en på Barnens Bokklubb för endast 94 kronor. Den verkar faktiskt riktigt bra, speciellt om man börjar bli less "vanliga" bullar. Här finns det olika varianter ex. nötbullar, äppelbullar, blåbärsbullar och toscabullar. Låter riktigt gott. i boken står det även lite om bullar i allmänhet, dess betydelse m.m. Så är ni bull-fantast eller vet någon som är det så är detta ett bra tips!

Shoppat idag!

Idag har jag slösat pengar som jag inte egentligen har råd att slösa.. ahh! Men vad ska man göra då Keramix har 50 % på hela butiken.??! å då folk fyller år :) Hittade en massa roligt på keramix, blev 300 spänn totalt (600 ord.pris) Så känner verkligen att jag har fyndat .. 3 grejer ska bli juklappar till Kaspers kusiner Ebba o Agnes å så Svärmor! Hittade även ett tablett-underlägg åt Kasper som jag faktiskt funderar på att sätta på Kaspers vägg i hans rum.. så hittade jag den ultimata vitlökshackaren "GarlicZoom". En liten finurlig grej som vunnit pris.. ska bli intressant att testa den! Sedan sprang jag och köpte present till Macke och en snabbis in på Lindex där jag som alltid hittar nånting. Idag blev det en "Fem myror är fler än fyra elefanter"-haklapp och en "monster"-mössa till Kasper! Tot: 150:- Ajjajj, men vad ska man göra då man har ett begär som säger "KÖÖÖP"?

  

Kalas-helg!

Ojoj, det kommer att bli fullt upp i helgen! På lördag ska vi fira "vårat" charmtroll Wille (carolas lillkille) som fyller 3 år. Det blir ju alltså kaspers tremänning och självklart ska vi fira honom ordentligt! Har köpt två fina (enligt mig) presenter åt honom som jag tror han gillar! Så det bär av till Stensjökullen vid 13-tiden imorgon! Om ni vill kika på hur kalas-stället ser ut så kan ni gå in på www.cartom.se som är carolas hemsida - full med läckra bilder på deras nyrenoverade hus.. det är högt i tak, loft, nytt kök, golv etc. hur jäkla snyggt som helst! Ska bli kul att få testa på kalas där nu, då det finns så otroligt mycket yta att vara på istället för att vanligtvis trängas..

söndag bär det av till Svägerskan, för då är det hennes karl Macke som fyller år! Tyckte att Petra sa att han fyllde 32 år, så vi får väl hoppas att det är så, så att jag inte la till en massa år! :) Petra hade tänkt bjuda "La Familia" på en härligt Tacobuffé, så det kommer att bli skitgott! Har ganska klart för mig vad vi ska inhandla åt Macke, så det måste jag fixa idag!

Tänkte att ni skulle få se hur söt-Wille såg ut när han var en ivrig, liten bebis och hur stora killen ser ut nu (Carola - har du hunnit med i svängarna?!)
 

Barnens Bokklubb

Har beställt en massa fina grejer på www.barnboksklubben.se och nu då jag fick mitt första paket så blev jag nollställd.. på själva räkningen står det att summan blev 224 kronor men ATT BETALA: 0,00 kronor.. Sedan stod det längst ned "Makulerad".. Jaha tänkte jag, vad är det nu som tjorvar.. Så jag ringde dit.. Haha, vet ni vad dom sa??!! Att då jag beställde min första bok, en sorts välkomstgrej, så skulle jag betala 9,50 kronor.. vilket jag trott att jag hade gjort... , då hade jag betalat in 950 kronor!!!!!! Jag är helt chockad, att jag inte märkt något!!! Helt sjukt! Det är ju snart ett år sedan jag gjorde den beställningen.. Så nu har jag alltså ett sorts konto på Barnens Bokklubb, men jag fick dock välja att ta ut resterande pengar om jag ville - vilket jag tror jag kommer att göra :)

RSS 2.0