Kakeldekor!

Har sökt som en tok efter några snygga kaledekorationen - ni vet, sådana där "klistermärken" som man kan sätta fast på kaklet.. I broderns lägenhet har han en sorts bård i toan och denna bård är gammeldags-rosa.. hmm.. inte riktigt såååå fint.. så därför vill jag hitta några snygga, enkla dekorer att sätta upp istället..

www.favoritsaker.se hittade jag en massa läckerheter:

    
Tror att jag vill köra på svart eftersom det mest troligt kommer att täcka den rosa färgen bäst plus att jag antar att det är ganska maskulint...

Lägenheten..

Var förbi och kikade på brorsans nya lägenhet igår.. den var väl sisådär.. Jättefräsch absolut, men konstig planlösning.. Bland annat så är det en stor o klumpig garderob i hallen, förstår inte varför dom satt den där.. och så har han sovrumsdörren mitt på en vägg i vardagsrummet.. Men det ska nog gå att lösa i alla fall! Fick även lov att bestämma alla tapeter åt brorsan.. fast vi har ju självklart dividerat med varandra först.. Trodde vi hade bestämt klart men då jag fick se sovrummet så blev allting ändrat.. Vi hade först tänkt köra en jättefin fondvägg där, lite beigebrun färg, men då han har fönster på ena sidan och den andra väggen full med garderober så ändrade jag mig.. hittade istället några härliga tapeter som ger en mysig känsla.. så den där fondväggen kör vi nog mest troligt i vardagsrummet.. Är jäkligt imponerad av  brorsan ändå.. han ska punga ut me d2600:- själv bara för att få tapetserat i köket och sovrummet också, att en singelkille gör det - är det vanligt?? Alltså, att dom ens bryr sig? :) Kommer att bli skitfint! Hittade faktiskt tapeterna på tapetshopen.se, det är ju "vanliga" Borosan såklart - inte bjuder pitebo till det alltför mycket..
Den första tapeten blir fondvägg, dock vet jag inte om det blir just den här tonen eller om det blir ljusare eller mörkare. Den andra tapeten ska upp i köket och den tredje ska upp i sovrummet - men samma här, vet inte om det blir den här eller en ljusare variant.

  


Ring Ring!

Idag ska det bli av med en massa ringande! Måste ringa försäkringskassan en sista gång, sedan skicka iväg alla papper till A-kassan! Sen ska jag sätta mig ned och ringa runt till olika ställen och försöka snylta in mig som vikarie där, får se hur det går! Måste även kontakta Piteå kommun och se till så att dom fortfarande har kvar mitt namn på vikariepoolen där.. Sedan måste jag ringa till Barnens bokklubb och checka av mina beställningar. Några dar efter att jag beställt några böcker och leksaker så började dom rea bort en massa, varav en del av de grejer jag beställt.. ex. ett pussel som nypris var 90:- kostade nu 25:- AHH! Hatar då sånt händer! Så måste ju i alla fall ringa och höra vilket pris jag kommer att få eftersom dom mest troligt inte skickat iväg det ännu..

Så såhär ser min dag ut, jättekul - eller så inte?!

Filmkväll..

Har sett hela 2 filmer ikväll. Vi började med filmen HANCOCKmed Will Smith o Charlize Theron.. Den var väl sisådär.. inte dålig men lite synd att den inte var bättre.. En medelfilm helt enkelt.. Sedan såg vi filmen WANTED med Angelina Jolie, James McAvoy och Morgan Freeman. Den var störtskön från början till slutet!! Jag gillar verkligen sådana här filmer! Så filmkvällen totalt var ju en succé!

 

Jag tror jag ska börja med nån sorts "Bio-klubb", haha :) Ett gäng som far och ser på bio 1 gång i månaden - man far ju alldeles för sällan!! Har man fast inbokat 1 gång i månaden så kanske man inte skjuter upp det hela tiden.. Hmm, nånting att fundera på! Är verkligen sugen på att se filmen "Eagle Eye" Verkar också som en skön film!

Vardagsrumsbord

ÅHH! Har just hittat dröm-bordet för vårat vardagsrum!!! Hittade det på Aksel Kjersgaard A/S hemsida.. Hittade aldrig några priser och vill inte heller veta eftersom det nog skulle vara skyhögt och därmed krossa mina drömmar..

Den första varianten kallas för "Shark" .. Ursnyggt, eller hur?!
 

Och detta heter "Naver".. Mumsigt värre!!!
 

I have a mission..

Har fått i uppdrag - eller lättare sagt fått äran att hjälpa Fredde, min bror, att inreda hans nya lägenhet. Ska bli skitskojj!!! Det bästa av allt är att han har lite pengar under madrassen så det är möjligt att shoppa mycket nya möbler och inredningsdetaljer! Det svåra är att man måste tänka på mer manlig stil - inte bara min egen. Men vi har spånat väldigt mycket, tjafsat litegrann (haha:) och har mycket idéer i skallen. Så just nu surfar jag runt och letar efter både saker att köpa och tips å idéer.. Det här måste väl ändå vara en dröm - få shoppa underbara grejer och möbler, men inte för egna pengar..haha.. fast i och för sig, man får ju inga grejer hem själv.. men det är väl bara att hälsa på brorsan då för att få njuta av alla fina stuff! :)

Just nu sitter jag o spånar på Hall o Vardagsrum:

Barbord från "Svenska Hem". Fredde vill ha ett litet barbord i vardagsrummet där han bl.a. kan sitta med sin bärbara dator och nöta på tangenterna. Antingen kör man på det vita, stilrena varianten "Tequila" blir c:a 2600:- för bord o 2 stolar. (lite väl häftigt kanske) eller så kör man lite mjukare, mysigare stil med varianten "Dover" fast där blir priset 4000:- (AHH!)

 

Eftersom Fredde har en ganska liten hall så kommer det mest troligt inte att rymmas några hallmöbler.. Men funderar ändå på någon smal hylla som man kan sätta på väggen.. Det är ju alltid skönt att ha något ställe där man snabbt kan kasta ifrån sig nycklarna.. Plus en spegel - det är alltid ett måste - man måste ju för tusen veta hur man ser ut innan man visar sig för resten av världen! :) Får se ifall han får ta min avlånga spegel med ekram som jag köpt från EM för några år sedan och som endast fick sitta uppe på väggen typ 2 månader för sen flyttade vi och den hamnade i garaget... Annars blir det nog en mindre spegel. Funderade på en rund en, fast började sedan tänka att det kanske är mer "kvinnligt", kanske en fyrkantig passar bättre? Hmm, tåls att tänka på.. Hittade några varianter från Ikea:

 

Vem kan slå Fredrik o Filip!

Har just suttit och sett "Vem kan slå Fredrik och Filip" och jag gillar verkligen det programmet! En härlig underhållning där man inte riktigt vet vem man ska heja på.. MEN.. och ett stort MEN, kan inte sluta få dessa tankar, att det är lite fejkat. Att ex. Filip ibland kan fejka och göra en sämre insats så att motståndaren ska få poäng och göra det mer jämt och mer spännande.. En annan grej som stör mig är ju att det här är ett program som bl.a. Fredrik och Filip har varit med och "hittat på", vilket då kanske innebär att de har varit med och bestämt vilka "grenar" som komma skall.. Vilket ger dom ett stort övertag, speciellt i de mer fysiska tävlingarna.. Exempelvis i kvällens tävling, ölunderläggs-kastning. Vem vet, men säg om nu Fredrik visste om att denna tävling skulle komma, han kanske har suttit hemma framför tv:n och tränat på dessa kast då.. Men, vem vet?


Millas!

Det här är något jag verkligen vill ha! Böckerna "Millas Kalastårtor" och "MillasMysmat". I den senare boken får man recept och tips på hur man gör maten mer lockande för barnen. Exempel på olika maträtter; Pippisoppa, Baconbullar, Hemlisar, Randiga drinken och Låtsastårta. Den sistnämnda är en variant på tårta, men istället för att stå och baka en tårta helt från "scratch" och sedan göra en massa olika lager med fyllningar så är låtsastårta enbart en chokladmousse formad till en tårta och sedan på med en massa godis. Barnen blir garanterat nöjda (Så länge de gillar choklad). I boken "Millas Kalastårtor" finns det massor med olika varianter av tårtor och annat smått och gott, oftast formade eller dekorerade till någonting. Exempel; Monsterbollar, Bajstårta och Läskig Pytontårta.


 


Seg!

känner mig fortfarande seg och trött efter måndagsnatten/tisdagsmorgon då jag jobbade.. Det gick tungt, kändes att man inte var van! Men,men.. det är bara att kämpa sig igenom denna dag.. Ska på arbetsförmedlingen klockan 11 och sedan börjar jag jobba på Swedbank klockan 17.. Så det är väl mitt "schema" för idag.. plus matlagningen som ska göras..

Har fått mitt nya nummer av Family living, lika nöjd denna gång! Blev bland annat sugen på att hitta en snygg vaxduk, helst med något barnmönster, och sätta på Kaspers barnbord och stolar. Det har faktiskt redan hunnit bli lite repigt, plus att pallarna har ju döskalle-mönster på sig - är det någon mer än jag som är så jäkla less på det??!! Men med tankte på hur mycket barn kan kladda så verkar det inte som en dum idé att införskaffa lite vaxduk, kan ju vara båda praktiskt och skitsnyggt.  På www.designonline.se så finns det otroligt bra utbud av dessa dukar.
  

Den sista vaxduken är ju Marimekko, vilket säkert dom flesta vet! På tal om det så hittade jag flera underbara tyger därifrån som jag verkligen skulle vilja ha och göra tavlor från. Men som ni säkert också vet, INTE billigt! Men drömma får man väl göra?! :)

  



Telefonlist-skoj!

Hittade den här grejen på http://vermedflera.blogg.se

Kika i telefonboken i mobilen:

Har du kysst nummer sju?
Haha, Ja, faktiskt!
Har du träffat nummer nio i veckan?
Nej, inte på säkert 3 år.. det var mer under party-dagarna man sågs.. 
Älskar du nummer tio?
JA! Å det vet du väl carina!
Är nummer elva en sötnos?
Det är hem till Tomme o Carola.. å nog är dom nog ett par sötnosar tillsammans!
Är nummer femton en bästis?
Nope, min moster Cia, men världens bästa!
Har nummer sexton gått i samma klass som du?
Nä, ,men har varit ihop med en i min klass.. så nästan!
Brukar du hänga med nummer nitton?
Japp, är ju svärmor o hennes karl! Fast vet inte om vi "hänger ihop", haha :)  
Är nummer tjugo bra?
Jo, svärmor igen, fast mobilen.. JA! Hon är nog den bäst svärmor jag någonsin haft!
Gillar du nummer tjugosex?
Har gillat
Vet du om nummer trettioett har ett förhållande?
Japp, Jenny träffade karln sin för längesen o verkade blivit träffad av en ordentlig salva amors pilar.
Hur känner du nummer trettioåtta?
Hmm, det är hem till oss, så jag antar att jag känner oss väldigt väl :P
Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?
Lillkusinen Linda! Tja, är intresserad på om hon har haft det kul på hennes allra första utlandssemester..
Hur länge har du känt nummer fyrtionio?
Ytlig bekant från ungdomens dar.. borde nog rensa upp i telefonboken, haha.. :)


Halloumiost?!

Gillar verkligen tanken av Halloumiost. Själva smaken är väl vanlig och salt, om inte lite smaklös i sig och konstistensen gummi-aktig. Men med dom rätta tillbehören eller dressing tror jag det blir en riktig höjdare! Speciellt tror jag att den skulle funka som en enkel förrätt serverad med lite sallad, t.ex ruccola. Ska i alla fall ta och prova mig på den. Hade tänkt servera den med ruccola och knaperstekt bacon, och sedan får vi se om jag bara gör en vanlig salladsdressing till exempelvis örtagård eller grekisk, eller om man ska hälla över lite honung o chili, vet inte riktigt. Någon som har ett bra recept??


Rekord!

Tjohoo! Fick rekord på antal besökare på bloggen idag!! Hela 43 stycken har varit och "hälsat på"! Haha, vissa kanske inte tycker att det är nåt, men för mig är det skitkul.. men har varit duktig och äntligen börjat lämna kommentarer på andra bloggar.. så det är väl vissa av dom som kikar tillbaka för att syna mig.. Men ändå! skitskojj! :)

Nä, nu ska jag sätta mig och se lite "Greek" .. måste vara uppe lite länge ikväll och vända på dygnet för imorgon jobbar jag natt - vilket jag inte gjort på över ett år!!



[ Uppdatering: Eftersom jag skrev det här inlägget innan 00:00 så hann det dyka upp 2 stycken besökare till - så rekordet står på 45 stycken :) ]

Glasögon!

Har varit på synundersökning i veckan.. på grund av mitt DUBBELSEENDE. Det är verkligen skitjobbigt, som att vara i fyllan varje dag! Det blir värre och värre, speciellt mot kvällen då man blir trött eller då jag kör bil eller jobbar vid datorn då jag anstränger ögonen mer. Hade lite dubbelseende då jag fick glasögon 1999, men inte alls lika farligt, inte varje dag i alla fall. Så i tisdags var jag på undersökning på Boströms, tog hela 45 minuter och ÄNDÅ så fick jag en remis till en ögonläkare. Då man läste igenom gamla anteckningar från -99 så stod det att mitt högra höga hade tendens till att "skela uppåt".. hmm, har någon sett det och inte sagt nåt? Nä, usch, får se när man får hem den där jäkla remissen.. och kanske får börja använda glasögon igen....


H&M Rowells

Har just beställt kläder på H&M Rowells för 2500 spänn!! Men det var två par jeans så vi får väl se om ens nåt par passar.. Annars blev det lite tunikor, tröjor, en kofta m.m. åt mig och till Kasper blev det 4 par långärmade tröjor och en litet fleece-set bestående av jacka o byxor - som han kommer att få ha på sig då han ska sova ute i vagnen... På något sätt o vis så hoppas jag nästan att typ 50 % av plaggen inte ska passa, så jag får lov att lämna tillbax = billigare för mig! Haha, fan så sjuk jag är som tänker så egentligen..

Här är i alla fall några plagg jag beställt, Allt från H&M:

    

Ännu ett..

..färdigt fotoalbum! Har nu fixat till ett "sommar-album". Det tog in tid men det blev skitbra! Dock så blev det mest från Lycksele-trippen vi hade i somras.. Så jag blev liiiite galen då jag upptäckte att bilder från då Kasper badar här hemma ute i sin lilla pool och bilder från ett sommar-kalas INTE RYMDES! Så måste inhandla ett till album som får fortsätta lite på sommar och gå över i fin höstfoton sen..



Annars har det inte hänt allt för mycket här hemma. Under veckan har jag kämpat med att ringa runt och samla ihop alla arbetsgivarintyg och andra skitpapper till A-KASSAN! Jippie, så roligt! *Sarkastisk* Har även pratat med "The boss" från Öjagården som gett mig en Natt på Måndag! Ska bli skitkul faktiskt, helt ärligt, bara att veta att man får en jäkligt fin peng för den!

Igår var vi på middag hos Tomas och Carola och de hade även bjudit Jonas o Anna med dottern Liv och Bjarne o Ida(-marie) med dottern Lilly. Så det blev många barn, men nu när Tomas o Carola har byggt ut och renoverat färdigt ryms det gott och väl typ 20 ungar till!. Dom hade slagit på stort och bjöd på plankstek! Riktigt gott! Och en ännu godare efterrätt - Fransk kladdkaka, så kladdig att det nästan rinner ut choklad när man skär en bit.. Mmmm.. Så det tackar vi verkligen för! Hade faktiskt köpt dom en jättefin (enligt mig) inflyttnings/utbyggnads/färdigrenoverat-present! En hängare som hade formen som ett älghorn - i vitt trä.. skitfin!! Fungerar som klädhängare, smyckehängare eller bara som en vacker detalj på väggen! Hittade faktiskt en bild på den!! Fan, va jag vill ha den! Jäkligt konstigt att man alltid ger bort det man vill ha, haha :)


Clarins

Har ju glömt att berätta att jag har vunnit en liten tävling på www.mama.se !! :) I tidigare inlägg har jag ju berättat om att Sköna hem hade typ 16 tävlingar som jag satt och gjorde en kväll.. vad jag inte berättade var att jag nästan blev sådär nördigt beroende och kollade på flera andra tidningars hemsidor och kollade om de också hade några roliga.. På mama's hemsida hade de en tävling där man kunde vinna lite produkter för ex. trötta/svullna fötter och lite BodyOil som visst kan förhindra bristningar.. Så jag tänkte, "Why not?" Hade ju tänkt försöka bli gravid snart igen, och då kan det ju aldrig vara fel med lite free stuff! Så jag svarade på deras fråga och så skrev jag ned en snabb, kort motivering.. Å jag vann 4-10pris! Så själva förpackningarna var ju inte sååååå stora.. men det skadar ju inte! :) Plus att man fick en sorts pås-necessär och en söt "nalle-handdocka" till framtida bebis :)


Ordning o Reda

Håller just nu på med att sortera alla kort på datorn.. försöker sortera efter år.. går väl sisådär.. fan, vad minnet är kort! MEN jag hittade en riktig snygging!!!!!! Kortet är taget från våran lilla kräftskiva 2006 och snygg-killen heter William "Wille" Karlsson. Man kan bara äta upp denna sötnos! :) Det är ett under att inte Carola ätit upp honom ännu?! ;)


Update!

Okej, nu var det ett gode tag sedan man skrev någonting.. så vad ska jag hitt apå?! :)
Jo, håller just nu på med att ladda upp mera foton och ska skicka till framkallning. Blir kort från sommaren 2008 m.m. Har just köpt mig ett nytt fotoalbum - exakt likadant som det förra, fast i lila färg. Där hade jag tänkt att sommaren skulle hamna. Har ju även glömt att visa upp min snygging från då vi var på GranDagen i söndags.. Vi hade skitskojj, kasper var HELT tagen av alla djur speciellt fåren.. haha, han var både nyfiken, glad OCH rädd eftersom ett får hade en mer basig ton i sitt Bäää... :)

    

Jag är nog lite avundsjuk...

Har just varit barnvakt åt Kaspers kusiner Ebba och Agnes ikväll för att deras mamma och pappa skulle iväg på en romantisk middag.. Det första Petra (svägerskan) visar upp då hon kommer är ett skitsnyggt halsband - ett så kallat namnsmycke - precis ett sådant som jag bloggat om!!!!!! Jag vill också ha, känner mig faktiskt liiiite avundsjuk! På hennes halsband stod det ju förstås Ebba och Agnes, och det var cirkelformat med en svart läderem. Hur snygg som helst! Hittade en bild som liknar halsbandet:


Puh!

Håller jäklat säkert på att svetta ihjäl! Håller på att laga middag, en otroligt god INDISK FLÄSKFILÉGRYTA.. Riktigt god, fick receptet från svägerskan för flera år sedan och gör den då och då. Innehåller fläskfilé, paprika, lök, tomater, räkor, dill, persilja, apelsinjuice, grädde, creme fraiche, soja, chilisås, curry, chilipeppar. Blir verkligen jättegod! Tog faktiskt kort på den, men har ej haft i dill, persilja eller räkorna ännu eftersom det ska i strax innan man ska äta.


Tänkte även att ni skulle få se vad jag sysslade med igår, i hela 5 timmar medan Kasper var på dagis!
Jo, tog tummen ur arslet och gjorde ett fotoalbum med alla kort från jul, Kaspers 1-årsdag, då vi varit ute m.m. Det var inte så "bara", först gå igenom alla kort, sedan sortera dom efter "tidpunkt" och sedan försöka se över hur man ska klistra fast dom och vars man i snar framtid ska skriva ned kommentarer. Sedan var det bara fram med limstiftet och börja limma.. det komiska var att mitt alldeles nyinköpta limstift tog slut INNAN jag var färdig! Som tur var hade jag kvar ett annat också! Måste ju också berätta att jag fick detta fotoalbum av svägerskan då jag och Stefan hade varit ihop runt 1 år, alltså för 6 år sedan, men har inte använt det eftersom jag ville ha fina, speciella kort i detta stora, vackra album. Och tillslut fick jag ju göra det, för vem kan vara finare än min Kasper??!! Så här blev slutresultatet:
   

Julklappar!

JA, ni läste rätt! :) Haha, har redan börjat grubbla på julklappar.. kanske har det att göra med att grannbarnen redan kommit och sålt jultidningar hos oss?! Nä, ärligt talat så brukar jag alltid börja köpa julklappar på hösten för att slippa den hemska höga klumpsumman i slutändan.. Så har redan börjat planera vad kaspers alla fyra kusiner ska få.. och vad Wille och kevin ska få :) Barngrejer är ju det roligaste att köpa! :) Kaspers ska då bland annat få ett Kub-pussel med Nalle Puh-motiv.. hittade det i jultidningen!

Har ju även börjat skriva en egen önskelista.. har man tur så får man ju kanske någonting själv. Känner mig som en liten barnunge, men jag tycker faktiskt det är skitkul att få öppna julklappar! Det behöver inte vara något dyrt eller märkvärdigt, men en liiiiten grej kan man väl vara värd i alla fall? Mamma sa att det inte blir någon julklapp till oss "stora barn" i år eftersom de eventuellt ska renovera köket nästa år.. och det är helt okej och helt förståeligt.. MEN jag har sagt att jag gärna ger henne en 500-lapp så får hon köpa nått till mig i alla fall.. haha, lite sjukt, ja vet! :P Men annars kanske jag inte köper dom där stövlarna själv, eller besticken, eller halsbandet.. :)

Här är lite av dom grejer jag GÄRNA vill ha:

Namnsmycke, med Kaspers namn så klart. Hittade jättefina smycken på www.namnsmycken.com


Dammsugaren Ergorapido, eftersom vi alltid har fullt med smulor under köksbordet och eftersom vi inte har någon hund så blir vi aldrig av med dom. Jäkla "Tjohalia" som redan har en, har dom ens skitigt golv?! :)


Bestick, gärna av lite bättre kvalité, dom vi har just nu har fått fula fläckar, ser nästan ut som att de är lite skitiga, inte nice.. Hittade några favoriter som Bestick Gusto och Bestick Point, båda från Boda Nova

 



Idol 2008

Var det någon mer som inte kunde låta bli att se "nya" Idol igår?
Jag och Steffe satt och såg det då jag kom hem från jobbet.. och det kändes exakt likadant som förra året.. och året därpå etc. MEN! Det roliga var ju att få se den helt nya juryn! Jag måste säga att det känns mycket bättre med den här juryn, proffigare på något sätt! Ja menar, vad hade den gamla juryn för egenskaper? Visst, Peter Swartling och Daniel B.... dom var väl helt okej.. men vad fan hade Claes och Kirshti där att göra???? Nä, den nya juryn är 10 gånger bättre - men då har det i och för sig bara varit ett program ännu.. och jag måste faktiskt erkänna.. stör mig lite grann på den där Andreas Carlsson, hans skratt står mig upp i halsen - lite i alla fall, haha.. Det komiska är att jag kommer ihåg då jag var yngre, typ 18, och läste skvallerblaskan "Se & Hör" där det står om Hannah Graaf som blivit gravid med Andreas och han bara sticker och lämnar henne i sticket.. och efter Och vad jag läst så blev hon ensam vårdnadstagare till sonen.. Nä, jag vet, ska inte dömma....... Men hallå - han har ju även dejtat modellerna Natascha Peyre och Erica Johnsson.. så jag kan inte låta bli att undra om han kommer att gå mycket efter utseende nu när han är en i juryn?!


Markering!

Håller just nu på med stor-markering av alla Kaspers kläder, sockar, mössor, jackor, byxor m.m. Okej, kanske inte alla.. men de flesta! Kasper fick sådana här namn-etiketter som man stryker fast på textil av Carola och company.. Riktigt bra faktiskt! Slippa smeta med spritpenna och istället för ett vanligt K.S så står det fint och prydligt Kasper, efternamn och  telefonnummer. Nu är det inte så att jag är rädd för att kläderna ska försvinna, för såååå dyra grejer har vi inte.. men med tanke på dagispersonal och vikarier så gör jag denna lilla grej! :) Alltid smidigt för dom då det står namn, slipper de stå och fundera..

Javisst ja! Har ju glömt att berätta om min lilla shoppingtur i lördags! Det var otroligt längesen jag gick på stan så länge, i vanliga fall brukar jag bara springa in och ut och hem. Men det blev lite kläder åt Kasper! Anledningen var faktiskt att köpa regnjacka och galonisarLindex! Blev ganska dyrt, 450 spänn, men det är nog mer den billigare varianten då man jämför med andra ställen. Sedan begav jag mig till Rumba! Kan aldrig låta bli då jag är på stan, måste bara in och kika ifall de har något på rea.. I vanliga fall så har Rumba lite för dyra kläder för oss, oftast brukar jag alltid önska mig kläder till Kasper därifrån.. men i lördags hade hon massor med kläder på rea!!!! Så jag hittade en fin skjorta från "Ej Sikke Lej"och ett par skitläckra brallor från "Småfolk" .. byxorna kostade nypris: 450kr!!! och jag fick dom för 100:- det gav mig en riktgit härlig känsla. Skjortans ordinarie pris var 299:- och fick den för 100:- Och det bästa av allt var att då jag var i kassan och skulle betala så sa tjejen som jobbade där: "Det är ta 3 betala för 2" från rea-kläderna! Sprang fort tillbaka och skulle hitta något mer men typiskt så fanns det inte så himla mycket killkläder eller kaspers storlek för den delen. Men hittade en skitfin klänning/nattskjorta från "Ida T" som hade kostat 250 spänn. Så jag valde den och gav den till Agnes - Kaspers kusin! Så allt som allt: ordinarie pris på Rumba: 1000:- Fick hela tjofaderittan för 200 spänn! Det är ju nästan sjukt!!! :)

   
  

Om jag ska berätta heeeeela historien så fick jag faktiskt lov att fara in till stan igen då jag kom hem. För jag hittade lite rabatt på lindex = 30% vilket resulterade i att jag fick tillbaka 75 kronor, det är ju mån i med tanke på att regnkläderna kostade en del. Det visade sig även att jag tagit en för liten storlek på klänningen till Agnes så fick springa in dit och söka mig en större storlek - vilket gick jättebra! Jo, jag hade även glömt att köpa lite smink också - vet inte riktigt vars mitt huvve var tidigare, för det verkade som jag missat på det mesta.. men det gjorde inget för efter denna underbara dag så flöt jag på moln, haha :)


RSS 2.0