Dagarna går, men kylan består!

Det börjar närma sig ett slut av vattenkopporna och imorgon får då Kasper äntligen fara på dagis! Han fick en mildare variant med endast typ 15 vattkoppor och det kliade bara 2 dagar ungefär. Värre har det varit för lillebror som har haft prickar överallt! Å vad han har kliat, stackarn! Är lite velig om han ska få fara på dagis imorgon då det verkar som om nån prick här och där inte riktigt har torkat in ännu. Å han fick ju faktiskt sina vattkoppor 2 dagar senare än Kasper så.. Fan va svårt det är att veta när dom inte smittar längre.. Vissa sidor på internet säger att kopporna ska "ramla av" innan dom är helt smittfria, medan andra säger att då dom torkat ut (till skorpor antar jag) så är dom friska.


Men,men.. ska i alla fall få jobba några timmar extra ikväll! Känns skönt att få komma hemifrån och det känns skönt att få komma och uppdatera sig på jobbet :) Har enbart jobbat 2 dagar på hela 12 dagar! Tack o lov har jag på papper bara missat 5 arbetsdagar än, men ändå!
Annars då.. Jo, vi begav oss till Boden i lördags för ett underbart vinterbröllop! Det var Steffes kusin som gifte sig med sin underbara M och det var riktigt trevligt trots kylan. Men visst var man orolig på morgon då det var -39 och man inte visste om det skulle bli varmare, om bilen skulle starta eller hålla sig hela vägen dit. Men då klockan var 13:30 och graderna hade sänkt sig till -31 så packade vi bilen full med extrakläder, tog på sig täckbrallorna på sin finklänning och så for vi! Å det gick ju bara bra! :) Trodde dock lungorna skulle explodera och näsan skulle falla av då vi gick från parkeringen in till kyrkan! :) Vi kom hem kring 03:00 så vi var väl inte värst på stället! :)
Det jag kan tycka är att livet är liiiiite orättvist.. Söndagmorgon så vaknade jag av huvudvärk och illamående - klassisk bakis helt enkelt. Det enda som kändes orättvist var att jag enbart druckit 2 glas vin, 1 öl och 1 cider på heeeeeela kvällen! Men så går det väl då kroppen inte är van alkohol alls. Men,men,. får försöka tänka att det var värt det, vinet var skitgott så! :)
Till helgen blir det mer roligheter i alla fall! På lördag ska vi bjuda vårat värdpar och toastmaster på bowling och 3-rätters på Restaurang 1906 som tack för allt på vårat bröllop! Å sen beger vi oss hem till oss för lite melodifestivalen (slutet ska väl ändå hinnas med) och lite poker! Ska bli gott, trevligt och roligt! :)
Blev ett lång inlägg det här men sånt händer då man är seg på att uppdatera :)

Kommentarer
Postat av: Carola

Jag längtar till helgen! Fast jag kanske bara får välja en av evenemangen? Bowling eller mat?;)

2012-02-07 @ 17:38:35
URL: http://carolakarlsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0