Helgens bravader igen ;)

Haha, här uppdaterar man inte mycket - så det blir att deklarera helgens bravader igen :) I går hade vi jättetrevligt med svägerskan med familj, Vi bjöd på 3-rätters och jag måste säga att det blev jättegott!
Förrätt: Räkcocktail med vitlöksbröd o aioli
Varmrätt: Kycklingfilé med färskost o soltorkade tomater inlindat i bacon. Klyftpotatis o bulgursallad. plus ädelostsås
Efterrätt: Krämig chokladkaka i portionsformar med glass o passionsfrukt.
Blev även en massa över så ni kan ju gissa på vad vi åt idag! ;)
Vi såg ju självklart melodifestivalen men fy vilken besvikelse.. den enda braiga var väl Molly Sandén.. Det jag inte förstår är varför nästan alla envisas med att sjunga på svenska i år?? Å så undrar jag vem f*n som valt ut alla låtar i år... Hejjar då för fullt på Loreen fortfarande! :)
Idag har vi i alla fall varit och badat med barnen tillsammans med familjen Karlsson! Sen så for dom äldsta pojkarna på bio med papporna och Kasper konstaterade att detta var absolut INTE en tråkig dag :)
Själv så var jag hemma o sov middag med minstingen eftersom min rygg/nacke är helt paj och den blev inte bättre av att bada. Så kurerar med värmedyna o aloe vera-liniment. Plus en förkylning på det - tjohooooo - not :/
Men,men.. laddar för en massa jobb i veckan! Å måste samtidigt planera lite inför Kaspers 1:a kalas tillsammans med familj, vänner o släkt. Känner mig nöjd med presenterna vi köpt honom: star wars lego-rymdskepp, ninjadräkt, döskalleklocka till hans rum, starwars-kalsonger, sockar o keps, Bakugan-set. Sen funderar jag även på att köpa en större modell skateboard men vi får se.. Han kommer då att bli supernöjd med eller utan den i alla fall :)
Så det var allt för denna helg.. antar att helgens bravader del 3 kommer nästa helg då ;)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Åh, vad du är snäll :):):) Vad glad jag blir :):):) Jaa, eller hur, mera grädde i.allt :) Tack snälla du :)

Kraaaaam

2012-02-21 @ 19:46:05
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0