Boktips!

Har hunnit avverka några böcker på sistone som jag tänkte dela med mig om..

1. Champagneflickan: En svensk strippa berättar. Författare: Caroline L Jensen.
Champagneflickan en svensk strippa berättar är den sanna historien om hur en ung svensk kvinna på grund av olyckliga omständigheter hamnar i sexindustrin i Köpenhamn och försörjer sig som strippa, ända till dess att en av hennes arbetskamrater blir brutalt mördad. Det är en nyanserad och inträngande skildring av en verklighet som omges av både många fördomar och romantiska föreställningar. Här får vi veta hur det verkligen är att arbeta på en strippklubb och umgås med personer i den undre världen.

Champagneflickan : en svensk strippa berättar2. Att älska som en porrstjärna - En sedelärande berättelse. Författare: Niel Strauss. Biografi av Jenna Jameson.

En förtvivlad, vidrig, ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka - allt i ett.

I Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som minderårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse3. Utan skuld. Författare: P.J Parrish
Kriminalroman med den f.d. polisen Louise Kincaid som numera försöker överleva som privatdetektiv. Louise blir uppsökt av Ronnie Cade som vill ha hjälp med att rentvå sin far. Fadern har just avtjänat ett fängelsestraff men står nu anklagad för mordet på sin försvarsadvokat. De båda fallen visar sig hänga ihop.
4. En Ond man. Författare: Lisa Gardner
Theresa har gift sig med polisen Jim Beckett för att slippa från sin fars förtryck. Men livet med Jim blir ännu värre. Theresa inser att hennes man är en seriemördare och får honom fängslad. När han lyckas fly förstår Theresa att hon är i fara.

En ond man (pocket)Alla dessa 4 böcker är verkligen läsvärda. Jenna Jameson's bok var riktigt underhållande och "En ond man" var nog den bästa bok jag läst på länge - den innehöll spänning, drama och romantik. Perfekt underhållning! :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Åååh då måste jag läsa nån av dom, nån gång,då jag får tid och läs-sug :)

2012-01-08 @ 20:33:16
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0