Fru Svensson

Mycket, mycket har hänt men det man kan konstatera är att jag nu är FRU SVENSSON! Det känns otroligt bra och faktiskt även mycket skönt att allt ståhej är över :) Har haft en underbar möhippa och ett underbart bröllop men nu är det äntligen bara att fortsätta leva som familjen Svensson :)
Kort resumé bara:
MÖHIPPAN inkluderade loppisförsäljning på badhusparken, känguruboxning, lasergame, lekar, drickande, massage m.m. med mina underbaraste vänner! Får se om jag  bjuder på nå bilder senare! :)
Sen var det ju då BRÖLLOPET, och det innehöll färdigfixande hemma hos oss, frisyr, smink och bukett. Sen bar det av föratt fotas ute i den kalla friska luften och sen direkt till kyrkan i stan där vi tryckte tillsammans med barnen i brudkammaren tills det var dags! Vigseln gick överraskande bra, kasper var blyg och höll huvudet neråt hela tiden och charlie kunde inte sitta still :) Festen på Folkets hus gick i underhållandets tecken men vad annars kan man förvänta sig då maken är med i revyn :P Så det blev sång, tal, bildspel, film, hönor m.m. på scen. Allt var på topp helt enkelt! En helt underbar dag och kväll!

RSS 2.0