Redan onsdag!

Idag har det stressats på men ack vad man har hunnit mycket. Vi har äntligen varit och provat ringar och fastade för 2 varianter, varav den ena var mer en dröm då priset sprang iväg nå så jäkulskt.. Men det blev då bestämt att det blir vitt guld och dom blir mer "kantiga" än runda i utseendet. :) Men ska ta en tripp till luleå för att kolla in vad guldsmeden där har att säga innan vi bestämmer oss.

Sen så blev det besök på cinderella där jag provade runt 8 klänningar, bland annat 1 som satt jättebra men inte riktigt vad jag tänkt mig, 1 som satt skitfult på mig, 1 som kändes lite för "enkel" och så KABOOM så kom den, den här känslan och woow-et. En härlig, underbar klänning och det var liksom bara den som gällde helt plötsligt. Hade även tur att den var för uthyrning så jag bokade den direkt och sparade 2000 kr då jag slapp köpa den. :) Ska dock in och prova den igen om några veckor fast med lite "bling bling"  å skor så man får se den lite mer i helhet! Å hittade faktiskt en underbar "hår/diamant-klämma" som jag blev förälskad i plus ett par snö-örhängen som mest troligt kommer att bäras till :)

Känns som att den här bloggen mer och mer förvandlas till en bröllopsblogg men lovar, ska inte bridezilla er för mycket! :)

Tjollahopp!

Är det nån mer än jag som ibland känner att det enda man gör på dagarna är att plocka undan leksaker, städa, laga mat, bädda sängar, tvätta, plocka i och ur diskmaskinen osv.... Å samtidigt som jag känner mig duktig så känns det som att man inte gjort något på hela dagen, speciellt inget roligt med barnen - och så får man dåligt samvete. Idag görs alla dessa sysslor jag nämnt MEN ska även baka kakor med mina fina pojkar! Dom älskar att få hjälpa till och fastän det tar så mycket längre tid för mig så spelar det ingen roll. Å dom får även äta ganska mycket kakdeg samtidigt, det är ju halva nöjet ju! :)

I alla fall så fortsätter bröllopsplaneringen på. Har testat 3 olika "servett-varianter/namnplaceringskort" och jag troooooor jag har bestämt mig. Låter som en fjutt-grej med tanke på bröllopet i helhet men det sägs ju att det är dom små detaljerna som gör det :P Vi har även fixat oss en "bröllopsbil" + chaufför så ännu en grej att checka av! Å ni som nu skulle kunna tänka er hjälpa till med lite pyssel - tänkte ha en liten pyssel/planeringsafton/tjejkväll lördag den 18 juni så kom hit så bjuder jag på middag och vin! :)

Wedding-stuff

Känns som att man knappt har tid att blogga längre men ska försöka bättra mig. Vi har då bröllopsplanering här hemma för fullt. Till veckan ska vi förhoppningsvis checka av en massa på listan men tro mig, det är INTE lätt. Vi vill fara till lokalen och provställa fram borden så vi vet exakt hur många personer det ryms/hur många vi kan bjuda. Sen så har vi pratat med catering och med stefans "talförmåga" så får vi nog ett bra pris. Till veckan ska vi checka av beställning av bröllopstårta, prova ringar, prova brudklänning m.m. Fick lite smått panik då jag mailat cinderella och frågat hur långt i förväg man bör vara och hon svarar att jag ska komma nu, så fort som möjligt, eftersom det mesta köps upp nu och under sommaren. Men barnens kläder är då inköpta och har planerat klart i huvudet hur jag vill att själva brudbuketten och brudfrisyren ska se ut. Har fått hem en beställning från Panduro för allt ifrån göra inbjudningskort till dukning och rispåsar. Så snart blir det pyssel i Hortlax. Känns som att jag vill få göra klart det mesta för det blir nog ganska mycket jobb där i augusti/september i alla fall. Men nu är man då på gång i alla fall.. Feels good! :)

Skor!

Jag är en person som alltid passar på och nu då mamma ska iväg till umeå i helgen så passar jag ju självklart på att skicka med en beställning på skor till barnen från skopunkten! För att göra det enkelt för henne så kör vi ett inlägg här på bloggen på hur skorna ser ut och kostar. Förhoppningsvis så får hon hjälp av vettan med både internet och sen hitta skorna i affären ;)

  


 

Första skorna ska dom få båda två eftersom jag hade tänkt att dom skulle få ha dom på bröllopet. Så en storlek 28 och en storlek 24, tack! :) Sen andra paret är till Kasper (stl 28) och det tredje paret är till Charlie (stl 24). Alla skor kostar 179:-/st. Sen funderar jag även på dom underbara "foppa-tofflorna" men dom vet ju alla hur dom ser ut så.. :P


RSS 2.0