Soligt värre!

Idag så vaknade man strax före 6.. känner mig måttligt pigg MEN ska inte klaga eftersom jag vet folk som har ännu tidigare morgnar plus att Charlie normalt sett brukar sova lite längre :) Men just det att solen gassade genom köksfönstret redan då så blev man ju bara glad! Så idag vankas det antingen att fara till någon lekpark och leka av sig eller så kanske till och med fara och bada! Det sistnämnda röstar Kasper på såklart! :)

Kan ju också berätta att det nu blivit klart att vi ska på en Lycksele-tripp. Eftersom vi skippade det förra året pga min stor-mage så känns det ännu viktigare i år då Kasper blivit ännu ett år äldre! Så det blir att hyra stuga och så får vi se om vi får med oss brorsan och syrran med familj - hade varit jätteroligt! :)

Nä, kanske jag borde gå och se vad mina barn har för hyss för sig nu... Tjing bye! :)

Sommarlov!

Idag blev det sommarlov för Kasper - känns jäkligt skönt att slippa stressa till dagis varje morgon! Så nu hoppas vi på mycket sol så vi kan börja fara och bada varje dag istället! ;)

Kan ju även berätta att idag har jag fyndat en tv-bänk (valnöt) från EM. Ni som har PT kan se den på sista sidan. Så 1000 spänn istället för 6000 - känns väldigt bra! Hoppas den inte blir för stor bara :)

Sen hade jag tänkt ge lite Charlie-update också! Han har nu fått sin andra tand! Jippie! :) Även den där nere. Han har även BÖRJAT GÅ! Än så länge är det bara 3 steg då och då men han har blivit otroligt stadig och vågar mer och mer för varje dag. Jag gissar på att i slutet av sommaren så springer han fram :) Kan ju också meddela att nu ÄNTLIGEN är han bättre igen! Å jag kan garantera att på onsdag (BVC) så får jag se bättre siffror på vågen! :) Charlie blir fasiken 10 (!) månader på tisdag - kan inte fatta att det var så längesen jag födde honom, tiden går alldeles för fort! :)


Bröllopstankar!

Så var denna s.k. bröllopshelg över! I lördags var vi som sagt på min kusin Linneas bröllop! Underbart fint och väldigt trevlig dag och kväll! Efter detta bröllop började det snurra väldigt mycket kring Tomas och Carolas bröllop och eftersom jag är värdinna på deras bröllop så är det ju bara bra att man börjar grubbla och komma på saker till deras bröllopsfest! :) Så idag hade vi 4:a ett s.k. bröllopsmöte där vi gjorde lite planering m.m. Känns riktigt bra att man börjar komma igång med det nu då det BARA är drygt en månad kvar tills det smäller! Har även nu fått brudtärne-klänningen och jag fick då på mig den och den såg bra ut! Liiiite tajt över bysten men lite får man väl tåla?! ;) Å på tal om brösten.. i går så, tro det eller ej, lyckades jag bränna mig på ena bröstet med en ugnsplåt, så nu har man ett stort jäkla ärr där... ganska långt ner men har jag urringat så syns det tydligt. DET VÄRSTA ÄR att folk tror att det är min jäkla bröstvårta (!!!) eftersom den är format just som en halvmåne! Haha, tur man kan bjuda på skratt fast det är jäkligt fult! Ber till gudarna att ärret hinner försvinna lite innan bröllopet - annars är det inte bara ansiktet som ska sminkas över :P Om någon har något tips på att på brännsår/märken att försvinna så snälla säg!!


Underbara Linnéa & David


Varför är det så svårt??!

Förstår inte varför det är så jäkla svårt att gå och lägga sig i tid?! Att ta sig i kragen och bara gå och lägga sig i sängen! Man är trött mestadels av dagen och kvällen men då barnen väl somnat så blir man pigg som en lärka och ska bara se klart på tv, bara kolla internet en snabbis osv.., Så nu sitter jag här halv tolv på natten. Steffe jobbar imorgon så jag ska upp med barnen och jag gissar på att det blir 06:30 som vanligt. Imorgon så vankas det även bröllop för min kusin Linnea och hennes David. Ska bli jättekul! Var inne i stan i går och shoppade 3 klänningar så vi får se vilken det blir :)

Har ju inte hunnit med att berätta att ÄNTLIGEN har vi oljat in altanen våran! Det var på tiden för det hade nästan börjat spricka lite grann. Men nu så! :) Har även inhandlat en stor studsmatta till Kasper - hans favorit nu för tiden, utemöbler från jysk, solsäng och så trälådor inför framtida trädgårdslandet. Så nu är man X kronor fattigare men samtidigt så behövdes det ju! Tack och lov för att vi fick tillbaka på skatten :) Känns otroligt kul att få i ordning ute lite grann, trots att vi har MYCKET kvar att göra. Men nu ser man äntligen ljuset och förhoppningsvis så får vi snart bortfixat våra s.k. klinkershögar från tomten och får göra i ordning gången in till huset och ny bro. Å icke att förglömma det jag längtar otroligt mycket till - grillplatsen! :)

Carolas Möhippa avklarad!

I helgen så hade vi ÄNTLIGEN "våran" möhippa för underbara Carola som ska gifta sig till sommaren (10 juli). Hon är min bästa vän och det kändes otroligt kul att både få fixa och planera denna dag/kväll och samtidigt få vara med och fira henne! :)

Har tyvärr inga bilder på detta eftersom jag valde att skippa kameran och fokusera på annat istället. Men om ni vill kan ni gå in på Carolas halvsyrra Cissi 's blogg å kika! :) Kan ju bara berätta kortfattat att först blev det RALLY sedan in till MAX för lunch, sedan lite SKATTJAKT och UPPGIFTER på stan/gallerian. Efter det blev det ett AFRO POWER DANCE-pass på korpen och sedan vidare till lokalen i stan för dusch/bastu/göra sig i ordning/middag/fest. Sedan for vi ut på Challenge (utgång för första gången på 4 år för mig). Kvällen avslutades för vissa i kvarnbäcken där några av oss tjejer sov över tillsammans, sedan söndag så blev det BIO med Sex and the City 2 - filmen! Jättebra avslutning på en rolig helg! :)

Sedan den här helgen har jag inte hunnit göra så mycket alls. Känner av lite magkatarr så det har blivit viloläge så fort jag fått en chans - förutom idag då jag insåg att det var tomt i "fika-lådan" i frysen så det blev att baka bullar och kakor! :)


RSS 2.0