Nån som är sugen på en kattunge???!!

      

5 stycken. Dom heter för närvarande Bosse, Tippen, Selma, Frasse och Måns, fast är självklart ändringsbart :) Å om det är någon där ute som är sugen på att få riktigt nyfödda kattungar så kan ni få ta mamman Vera som är gravid igen :) Dom finns just nu i Ostvik men om det är nån Pitebo som är sugen så tar vi hem dom hit till oss :)


Försäljning - Babyprylar

Ok, hade tänkt sälja bort lite grejer så att man får lite mer utrymme i garaget, plus att man egentligen inte behöver spara allt som inte längre används..

Var duktig och tog fram grejerna från garaget och skulle ta lite bilder men tror ni inte att jag med min *fdskjgiohdfdfcvhkbpofk*-tur hade sönder kameran! Eller jag vet inte, den har tjorvat med objektivet/zoomninen ett tag men nu lossnade då objektivet och då jag skulle sätta tillbaka det så hakade zoomningen in sig.. plus att den kan inte ta bilder längre utan bilderna blir jättemörka och suddiga - så det är bara att leta fram kvitton och förhoppningsvis har vi kvar nå garanti..... MEN, i alla fall, så kunde jag ju då inte ta några kort utan jag får göra det senare.

Så detta är vad jag vill bli av med:

* Babyskydd - bilbarnstol för dom allra minsta, med underede som man klickar fast stolen med.
* Babygym - med bamsemotiv.
* Babygym - tunnare liggbotten, djurmotiv.
* babygym - ett hårdare utan liggdel, bara att lägga över bebisen.
* badbalja
* amningskudde - Praktiskt taget oanvänd
* "Sack n' Seat" - en sorts sele så att bebisar/småbarn kan sitta fast på en vanlig stol. Lätt att ta med sig bort.
* mobil till barnvagn  spöket laban. + en skallra i samma typ.

Plus ev. bumbostolen min.. fastän jag älskar den :) Å gåstolen fast den är just nu utlånad..
Funderar även på att sälja minipulkan MEN måste avvakta på det eftersom Charlie kanske vill åka lite i vinter..

Ni kan ju hojta om det är nåt som är intressant - men som sagt - bilder får komma senare och då sätter jag väl nåt billigt pris också.

BVC, Tänder, Praktik, Dagis, Kalas....

Känns som att jag har haft noll i hjärnaktivitet då det kommer till bloggen på sistone. Men ska försöka skärpa mig!
I torsdags var jag och Charlie i alla fall på 1-årskontroll på BVC. Det visade sig att han gått upp c:a 600 g på 2 månader och han väger då 9600 g. Ha följer sig kurva galant trots att det ligger lite under "det normala". Men pga 3-dagars febern han haft så tappade han nog några gram där.. Han är nu 79 cm lång och ligger över "det normala" där, jag kommer nog att få relativt långa grabbar, som sin morfar o morbror. :)

Kan även berätta att Charlie har inte bara 1 tand på G däruppe utan 2! Å trots detta så verkar han inte ha allt för ont utan förhoppningsvis så slipper vi det. Å vi har faktiskt blivit kallade till tandsköterskan, den 14:e sept är det premiär för det. Enligt mig så är det lite meningslöst eftersom han bara haft 2 tänder tills nyligen och dom har vi borstat så gott det går. That's it typ. Å vad ska dom kunna "informera" oss om. Vi vet vad som gäller; borsta tänderna morgon och kväll, inte äta socker, inte småäta osvosvosvosv....... Men säger dom nåt nytt och intressant så lovar jag att informera er! :P

Allmänt då.. hmm.. ja, steffe har börjat praktik så snart så kör han runt med tankbil. Kan ju meddela att jag REDAN haft en mardröm om att tankbilen for ner i diket och all diesel/bensin började brinna och sen blev det en riktigt action-explosion. Huvva! Men som sagt, bara en dröm.

Har även nu fått papprena till att ansöka om dagisplats till Charlie. Som det ser ut nu så kommer vi att ansöka om plats från och med januari och vet inte vad jag gör om vi inte får då eftersom om jag har räknat rätt så är dagarna slut då för mig i alla fall. Så då är det bara för mig att bege mig ut på arbetsmarknaden så om det är nån av er därute som läser min blogg som vet om något jobb där dom söker ett jobb så kan ni gärna hojta :)


Nä, ska gå och vara social med min familj nu. Men ska först bara bjuda er på lite bilder från Charlies 1-års kalas!

       

Charlie 1 år!

Helt otroligt att tiden gått så snabbt men nu är det ju faktiskt sant att underbara gullprinsen Charlie fyller ett år imorgon! Eller lättare sagt om 30 minuter eftersom klockan är 23:30 :P Just nu försöker jag varva ner efter en intensiv dag med bakning, städning och ballonguppblåsning. Kan bara säga att jag har INTE en bra bakningsperiod just nu. I går så misslyckades jag med bullar i långpanna som jag skulle göra och idag så blev mina kladdkakemuffins inte alls som det var tänkt. Så förhoppningsvis så går det bättre imorrn med tårtan och morotskakan - hur man då skulle kunna misslyckas med den då det är köpes-mix, haha :) Ska bli jätteroligt att få se hur Charlie kommer att bete sig då han får presenterna, dock så har vi faktiskt bara köpt 3 stycken eftersom vi har ju redan allt i leksaksväg.. Men han blir nog glad bara över presentpappret :)

Charlie har faktiskt haft feber i 3 dagar nu.. vi gissar på 3-dagars febern eftersom det dök upp lite utslag i ansiktet i dag MEN febern kan även bero på att det ÄNTLIGEN är dags för en tand där uppe att ta sig ut, gissar på att det tittar fram mer imorgon :) Så då kan vi ju även fira att han fått sin tredje tand, kan behövas nu när han äter smörgåsar för fullt och mera s.k. "vuxen-mat" :)


   


Supersnabbt inlägg

Tänkte bara skriva en liten update om vad som händer här egentligen!

Steffe har äntligen kommit hem från Revy-sm efter 5 dar borta, dock tyvärr utan vinst men guld värd i alla fall :)
Jag och Steffe har firat 9 år tillsammans och vi firade faktiskt med presenter till varandra för ovanlighetens skull. Fick idag ett underbart fint SNÖ-halsband och jag köpte en mindre romantisk korthållare/minibörs i läder från MQ som han velat ha.

Jag har upptäckt att min mail blev kapad kring 1-3 augusti och har nu kämpat för att få tillbaka den. Men tack vare "samarbete" mellan mig och windows live så är då allt ordnat nu.. gissat på att någon vid namn 'claude' snott den och skickat ut antigen ett virus eller så bara reklam om nån jäkla tv eller telefon typ. Så "han" skickade skitmail till alla mina kontakter - till och med arbetsförmedlingen, piteå kommun och mina gamla lärare från komvux/lernia - känns måttligt kul och väldigt pinsamt. Så alla ni som fått skitmail från mig - FÖRLÅT! Men nu är alltså allt fixat så det ska banne mig inte hända igen!

I veckan ska vi äntligen få träffa Kasper och Charlies tremänning E-L som snart även han blir ett år! Har velat träffa honom och hans mamma länge nu och äntligen är dom "hemma" från Stockholm :) Ska bli riktigt kul!

Kan ju också säga att i helgen blir det fest och kärlek då min kusin B och hans M ska gifta sig. Det blir det sista bröllopet för i sommar och det ska ärligt talat bli skönt att "bara" få vara gäst den här gången :)

Nä, nu måste jag fan avrunda - skulle bli supersnabbt och istället känns det som en redovisning! ;P

Peace out!

Här gå's det för fullt!

Har ju glömt att berätta att sedan förra veckan är Charlie en fullt gående liten pojk! Försöken påbörjades väl då han var runt 10 månader och nu en månad senare så känner han sig säkert och nu väljer han att hellre gå än krypa :) Fast jag måste ju medge att gå-träningen har gett många bulor och blåmärken tyvärr då han ibland vill springa istället för att gå.

Annars så måste jag säga att dom senaste dagarna har det varit "Mamma-Kasper" dagar för oss. I söndags var bara jag o Kasper och badade i Sikfors, igår var jag och Kasper och grattade min mormors karl som fyllt 86 år och så idag så var bara jag och Kasper och shoppade på stan - bland annat present till mamma som fyller på fredag :) Å det har varit riktigt mysigt att bara få vara han och jag för så är det nästan aldrig.

Hade tänkt ge er bildbevis på gåendet (hur man nu kan göra det med stillbilder?!) men tyvärr så vill inte datorn riktigt samarbeta med mig så det får bli en annan gång :)


RSS 2.0