Lite småprat

Har varit runt och läst bloggar nu på morgon och insåg att det var allt för länge sedan jag själv skrev en liten rad eller två. Fast ibland känns det som att man bara skriver rakt upp och ned vad man sysslat med och vad man ska göra härnäst - vilket jag nu gör :P

Men jag kan ju börja med att berätta att vi nu varit i Lycksele och trippen blev riktigt lyckad! Det blev badland, djurpark och lekland + en snabb shoppingvisit på Åhléns :) Vi har ätit gott och en stor favorit blev den grillade oxfilén som jag marinerat i vin-marinad :) Fast oxfilé är väl gott oavsett vad den är smaksatt med :)

Vi har varit och grattat pappa igår som fyllde hela 56 år. Å han är enkel att köpa present till - whiskey :P
Vi har även hunnit fira Charlies polare E som fyllde 1 år! Kasper befann sig för mesta tiden i deras bubbelpool ute i regnet men Charlie hittade många favoriter i E's lekrum och det är ju alltid bra att se vad han gillar eftersom Charlie själv fyller om en månad :)

I veckan är det ju det omtalade PDOL. Själva vet vi inte om det blir något för våran del utan vi får se hur vi känner sen. Vi är däremot sugna på att dra till nåt badställe på torsdag om det nu blir så fint väder som alla sagt. Vi funderar även på lilleputtland som snart stänger för i år. Men som sagt - vi får se :)

Nu ska jag ta och få på barnen lite kläder - är väl dags så här kring halv 12 mitt på dan :)Bröllopsbravader!

Så var det klart och över. Tomas & Carola är nu man och hustru och bröllopet var hur fint som helst! Det blev lite panik när det började regna kring 14:30 och dom skulle gifta sig ute mot skogen kl 16 men tack vare min stresståliga karl så fixade han allt och bröllopet skedde istället inne i logen å det blev riktigt mysigt och fint! Känner mig också ganska nöjd med rollen som värdpar, det gick då över förväntan i alla fall :) Å så måste jag bara säga att dansen vi brudtärnor och marsalkar + Tomas överraskade Carola med i slutet var nog det roligaste och bästa på hela kvällen! :)

Bjuder på lite bilder som jag "snott" från andra :) 


Nässelutslag!

Min stackars lilla underbara Kasper har fått nässelutslag! Fatta vad det tar ont i mammahjärtat att se honom med svullna, röda prickar över HELA kroppen och som kliar! Det började i går efter att han, Wille o Kevin hade varit ute och badat och lekt. Då dom kom in så såg jag en massa prickar på ryggen och trodde först att det var stora myggbett. Men det blev mer och mer och det svällde upp som handflator stora. Huvva.. Så det var bara att fara in till vårdcentralen och där konstaterades det Nässelutslag. Mest troligt på grund av gräs (vi hade nyklippt) eftersom han är pollenallergiker.. Så det blev kortisontabletter på plats och sedan äta tavegyl i några dar. Det jobbigaste för honom är ändå klådan. I går så spydde han också mitt i allt. Men vi gör så gott vi kan, med många långa bad och mycket kylbalsam. Men inatt har det varit jobbigt. Han somnade väl kring 23-23:30 tilllslut men då vaknade han redan 02 och vred och vände på sig och kliade sig till typ 04.. Å jag smörjde och smörjde men så fort han blir varm så ploppr det upp mer utslag som kliar ännu mer. Jag säger som man sagt förut: Om jag kunde ta över det så skulle jag det, direkt! Stackars lilla pojk!

Måste ju även visa er hur jobbigt det ser ut, ha i åtanke att det här är då svullnades gått ned igen.. det kommer å far titt som tätt, så det här är den mildrare timmen.. plus att han är insmord med kylbalsam så vanligtvis är dom lite mer röda..

   

Bröllops-makeri!

Här på min blogg har det varit väldigt lugnt, nästan dött helt enkelt. Har haft fullt upp med att planera inför underbara Carola (å Tomas) bröllop å eftersom man - som nämnt tidigare - är både värdinna och brudtärna så är det inte bara en grej man ska fixa. Men hur mycket man än gör så kommer det mesta bli klart i sista minuten :P Kan ju även nämna att vi i lördags även var på 30-års fest då Ronny fyllde år (carolas bror). Så jag och stefan blev barnfria och for ut mot 'klubben' uti havsbadet och partade på litegrann. Var skitlängesen jag och steffe var iväg så där tillsammans så det var faktiskt riktigt, riktigt kul! :)

Å nu måste jag fortsätta med lite bröllopsgrejs så det blev bara en snabb update.. Men eftersom bröllopet är på lördag så kan ni ju vänta er ett inlägg efter det :)

RSS 2.0