Påsken var snabb i år!

Har knappt hunnit med att det varit påsk. Skärtorsdagen var enbart fylld med kalas då jag fyllde sjutton.. eller typ tjugosju men vem räknar??!! ;) Fick härligt främmande och fick finfina presenter trots att man blivit så gammal! För er som är nyfikna kan jag rabbla upp; vårjacka, wokpanna för grillen, kryddsax, sprits, väska, gardiner, jalusin, hårtrimmare, ljus, litet kakfat och det bästa av allt av min mormor - kåldolmar - som jag älskat sen jag var liten!! :) Fredagen for vi till underbara svärmor och karl för lite ute-mys som "påskägg-skattjakt". Barnen lekte och de äldre njöt i solen plus tog promenader och grillade korv/fikade. På kvällen begav vi oss hemåt igen eftersom det vankades jobb för min del lördag och söndag. Lyxigt värre igår då jag direkt efter mitt 10-timmars pass fick veta att vi var bjudna på grillat hos svägerskan. Barnen lekte ute och var hur underbara som helst och kvällen avslutades med charader! :) Idag är den sista påskdagen och då ska vi äntligen få "äkta" påskmat hos mamma och pappa. Å få mysa med lilla Alice är ju inte heller helt fel! :)

Det var påsk-uppdateringen - då vet ni! :P


Ibland vinner man faktiskt! :)

Har en mäkta stolt och glad kille på 4 år här hemma just nu. Varför? Jo, för att han fick ett samtal tidigare i veckan om att han vunnit det stora påskägget på Ica fyllt med Dumle! Så tisdagkväll så for han och pappan iväg för att hämta det och självklart förevigade vi den lyckliga stunden på kort också! :)

 

Så nu har vi väl mest troligt (eller kanske ska man skriva förhoppningsvis) kvar godis för resten av året! Det var faktiskt ännu mer i, fast dumle med nötter, vilket vi plockade bort på grund av "allergi"enligt Kasper :)Sen hade jag tänkt visa er en annan så kallad "vinst". Jag fyndade på rean och hittade en fodrad munkjacka till
Kasper. Sen tyckte vi den var så snygg så vi köpte en till Charlie också. Så nu är dom vår-snygga våra grabbar!

  

Lite kallt än så länge men då det handlar om nån minut ute på baksidan då pappa grillar middag så fick dom premiär-klä sig med dom! :)

Helg åter igen!

Det känns som att tiden går så jäkla fort!! Fast bra är väl bara det så blir det sommar snart! :) Tänkte i alla fall försöka mig på en liten uppdatering eftersom det var ett tag sen sist.

Kan ju börja med att säga att ÄNTLIGEN har jag fått träffa fasters lilla underverk ALICE! Har fått lov att vänta med att besöka dom eftersom jag var förkyld, men nu så har jag fått lukta på en nybakt tjej och hon var den sötaste prinsessan!! :)

Sen kan jag ju fortsätta med 2:a uppdateringen - jag fick ett il och vi håller nu på att göra om byrån och vitrinskåpet i hallen/vardagsrummet - själva tapeterna vi satt fast där blir nya och jag är supernöjd! Ska visa er bilder senare!

Sen kan jag ju säga att barnen mår relativt bra - smått förkylda har dom blivit och Kasper har haft lite feber men ändå varit ganska pigga så förhoppningsvis så är dom friska på måndag!

Till sist - alla ni som känner mig vet att jag är en "loppis-människa" så SJÄLVKLART var jag på Lions loppis i stan idag. Fyndade ganska mycket, leksaker till barnen, lite böcker till dom och mig och så det bästa - 3 vita, snygga blomkrukor då några gamla kraschat under perioden då Charlie började gå och nå allting. Alltid trevligt med nytt som dessutom är billigt! :)

Nä, dags att avrunda då jag ska jobba "extra" natt på öjan och måste börja bege mig! Trevlig helg allihopa!

Utebilder!

Eftersom det nu börjar bli vår så bjuder jag på dom senaste vinterbilderna här hemma - Charlie med sin favorit, snöslungan och Kasper med sina, skidorna! :) Sen måste jag ju bara få säga att ÄNTLIGEN har lilla Alice kommit till världen!! Så jag, FASTER, är så himla glad idag!!


   


RSS 2.0