Update; Umetripp.

Har verkligen varit seg vid datorn dom senaste dagarna så därför har det tagit tid för en uppdatering på bloggen - men nu så!

I helgen var vi som sagt i Umeå hos underbara Vettan. Hade otroligt roligt och skönt där! För att sammanfatta helgen; Vi har gått på stan/shoppat, ätit gott, spelat Wii, sovit länge, gått på stan/shoppat, ätit gott, haft partaj, sovit länge, gått på stan/shoppat. That's it! :)

Måste ju säga att det var längesen jag shoppade så här mycket! Å ändå gick det inte allt för mycket pengar tack vare presentkort, tillgodokort och en massa jäkla kuponger med 25-30 % på köpen. Jag var smart och förberedde mig väl inför trippen och rev ut allt jag såg i reklambladen och kastade ned dom direkt i väskan - å praktiskt taget alla gick åt! :) Köpte bland annat; 2 sommarklänningar till mig, 3 par skor, en t-shirt till steffe, presentpapper och servetter på lagerhaus (alla som känner mig väl vet om att det är ett måste). Till Kasper blev det en jacka, 3 t-shirts, 1 par byxor, 1 PoP-tröja, foppatofflor, stövlar och tennisdojor. Till Charlie blev det 3 bodys, 2 par jeans, 1 jacka, 1 par skor. Dock så ska vi prova skorna igen för det verkar ha blivit liiiiite för stort :) Å kan ju bara säga att 7 par skor - ni förstår väl att jag shoppat på skopunkten?! :)

Men nu är man som sagt hemma igen, med lite tajtare budget, och allt bara flyter på i vanlig takt. Har varit på massage, varit på kalas hos svägerskan, betalat räkningar, tvättat, lagat mat etc etc.... Kan ju även berätta att jag inte gått upp ett gram! Är supernöjd med tanke på helgens bravader! :)

Hmm, funderar på om ni vill ha bildbevis på allt det köpta.. Eftersom jag i vanliga fall inte är en storshoppare.. Så tror faktiskt jag ska springa iväg och ta lite bilder på allt som jag köpt så kanske ni tror mig ;) Men kan redan nu bjuda på lite bilder på oss tjejer och vår roliga kväll i Ume! (Har snott bilderna från Carola)

 

Inte ofta jag har utsläppt hår men eftersom Carola stajlade mig så fint så var jag som tvungen! :) Fast där kring 00:00-tiden så åkte det upp :P

Man ska ha pli!

Igår blev det 2 nutrilett + fisk & potatis till middag. INGET FIKA trots främmande hemma hos oss och senare 30-års kalas hos kusinen! Jag o Carola hann även med en 70 minuter lång powerwalk i stressens tecken (steffe fick jobb och ringde efter halva sträckan)

Känner mig väldigt nöjd! Så idag blir det att fortsätta i samma spår. Blir strax en nutrilett och så ska jag ta mig iväg ut och gå lite senare. Dock i lite lugnare takt pga ryggen som jag känner av alldeles för mycket idag! Värst är foglossningskänslan i svanken - trodde man skulle slippa det då graviditeten var avklarad men icke.

Kan ju även meddela att nu har Kasper blivit förkyld igen - påbörjades med väldigt täppt näsa igår kväll och idag är det knallgrönt snor som gäller. Tror mig se en tendens till rinnande näsa på Charlie också så det är bara att vänta och se. 

Men,men.. sjuk eller inte, ryggont och annat mindre roligt - tack och lov för solskenet ute! Gör ju vem som helst glad! :)


In i väggen..

Känner som att jag gått in i en vägg gällande bloggeriet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och så har jag inte riktigt tid. Då jag väl hamnar framför datorn så är det annat som gäller.

Kan väl meddela att jag:
*  Gått ned 0,7 kg. så nu ligger jag på 84 kilo! Känns bra speciellt med tanke på pizzan jag åt i lördags.
* Har varit hos naprapaten två gånger förra veckan och på torsdag så har jag min sista gång! Då är jag officiellt 1250 kr fattigare! Men förhoppningsvis ska det kännas bättre i ryggen sen.
* Idag har vi BVC för Charlie, ska vägas och ska kolla upp hans kliande utslag.
* Imorgon har vi utvecklingssamtal för Kasper på dagis.
* På torsdag fyller jag 26 år! Känner mig inte så ung längre.

Det är vad jag har att komma med för tillfället!

blaha blaha..

Vikt-update: Vägningen i måndags var mindre kul pga mycket mat i helgen. 84,7 kg. Står som fast känns det som. Så i går påbörjades nutrilett. Dock enbart som frukost och lunch än så länge eftersom jag känner att familjemiddagen är alldeles för viktig för mig. Idag har man i alla fall hunnit med 50 minuters promenad med Charlie och igår så blev det 1 timmes traskande med Carola. Har småont i fötterna och ett skavsår mellan två tår men annars går det bra :)

Från det ena till det andra, någon som har sett nån snygg barn-vårjacka nånstans? Har insett att Kaspers jacka och vindbyxor är för små och det måste därför inhandlas så fort som möjligt eftersom Kasper håller på att svettas ihjäl i overallen dom dagar då det är solsken ute. I går köpte vi nya galonisar och regnjacka på intersport. Han såg ut som en urgullig liten vägarbetare i mörkblått och knallgult :)

Bjuder även på bilder på mina små snyggingar ute i vårsolen!


 


Redan Fredag!

Jag har verkligen inte hunnit med den här veckan!!! Nu är det fredag igen och just som jag fått upp den här gnistan för viktkampen igen så ska det komma en frestande helg. Men tack vare lite tjuvvägning imorse så visar det då att det går åt rätt håll! I förrgår var jag på 1 timmes promenad med Carola och Barbro (doggen) och igår kring 21:30 så for jag ut för 1 timmes ORDENTLIG powerwalk i regnet! Det tog hårt och idag vaknade jag med huvudvärk men förhoppningsvis ska en alvedon hjälpa mot det!

Kan ju också berätta att den 23:e så har jag nu bestämt mig för att bege mig till Umeå och min underbara Vettan. Hon ska ha tjejfest hos sig på lördagen och jag kände att nu fasiken ska jag dit! Det var evigheter sen sist och känner att det bar är nyttigt för mig att komma ifrån litegrann! Även Carola har bestämt sig för att följa och jag kommer verkligen inte ihåg senast vi tjejer festade ihop! :)

Dags igen!

Kände att det var dags att skriva lite på bloggen efter allt påskfirande.. Vi har haft riktigt fullt upp och ätit underbart gott! Ska även erkänna att det blivit mycket godis. Kasper har väl fått c:a 4 påskägg totalt vilket har resulterat i att han ätit godis 5 dar i rad - inte bra men det är bara påsk en gång om året så..

I veckan händer det faktiskt inte alls så mycket. Hade tänkt försöka in till stan för att kolla om det finns något snyggt redan nu att köpa till dom kommande bröllopen vi ska på i sommar! Har insett att det blir mycket pengar att lägga ut; 3 st klänningar, skor, accesoarer, ev. väska m.m. och sen blir det frisören, solarium, ev. naglar.. Å möhippa, svensexa, kuvertavgift m.m. Så allt som allt så kommer vi nog att lägga ut över 5000 spänn för det här! Men har inte unnat mig på över 1 år så har faktiskt inte dåligt samvete - än! :P

Nä, nu har jag en pojk som vill upp från gåstolen så kanske jag borde röra på fläsket! Men en liiiiiten update blev det då!


Glad Påsk!

Ville bara säga Glad Påsk till allihopa därute! :) Hoppas i får en lika fartfylld och rolig helg som vi kommer att få! Kram på er!


RSS 2.0