Rekord!

Tjohoo! Fick rekord på antal besökare på bloggen idag!! Hela 43 stycken har varit och "hälsat på"! Haha, vissa kanske inte tycker att det är nåt, men för mig är det skitkul.. men har varit duktig och äntligen börjat lämna kommentarer på andra bloggar.. så det är väl vissa av dom som kikar tillbaka för att syna mig.. Men ändå! skitskojj! :)

Nä, nu ska jag sätta mig och se lite "Greek" .. måste vara uppe lite länge ikväll och vända på dygnet för imorgon jobbar jag natt - vilket jag inte gjort på över ett år!!



[ Uppdatering: Eftersom jag skrev det här inlägget innan 00:00 så hann det dyka upp 2 stycken besökare till - så rekordet står på 45 stycken :) ]

Kommentarer
Postat av: SANIBO

haha nice!

2008-09-21 @ 23:13:20
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Jennie & Norah

Jasså,har Kasper varit en vilding?:)

Uuuundrar vem han släktar på,haha!



Hur långt mellan hade ni tänkt innan ni skaffar ett syskon?



Nu ska jag baka!

Kram!

2008-09-22 @ 08:57:29
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: MO

Jo så är det....är lite svårt att hitta alla fina bloggar, men man får lämna kommentarer här o var så kikar man ju tillbaka...lite nyfiken är man ju..Kul att du hittade till mig...

Burken jag köpte på maxi kostade 109 kr för att vara exakt...hihi, ha de fint

2008-09-22 @ 09:41:17
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej! Tack för titten hos mig. Muggen har jag köpt på Indiska i våras. Fanns då i fina djupa skålar också. Riktigt goda är muggarna att dricka ur. Vad jobbigt det låter med ditt dubbelseende. jag har själv glasögon så jag vet hur jobbigt det är att inte kunna se, men dubbelseende låter riktigt jobbigt, hoppas du snart blir bättre.

2008-09-22 @ 10:24:57
URL: http://www.micasa-sara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0