Tiden går så fort!

Idag har vi hunnit med en sväng på stan och sedan fått besök av våra "Ume-vänner" Simon, Åsa, Hampus och Viggo! Tyvärr så blev kasper väckt och en nyvaken Kasper kan vara ganska gnällig ibland .. Men vi får ta igen lekstunden en annan gång istället! :)

Igår blev det bad tillsammans med Kaspers kusiner Ebba o Agnes och även Robin o Liam. Riktigt skojj, tror vi badade/fikade/solade  i c:a 4 timmar innan hemfärd vankades.. Riktigt trevligt var det och lite färg fick vi allt! känns ju riktigt skönt att vi for iväg med tanke på skitvädret idag!! Verkar även som att det ska bli detta väder resten av veckan också - det är dock mindre kul eftersom på fredag bär det av till Kaspers farmor och Ostvik!  Vi hade under denna helg tänkt hinna med Byske Marknad, Lilleputtland och även bad i Skellefteå.. men nu får vi väl avvakta på grund av vädret! Bäst att hålla tummarna! :)

Imorgon så har vi planer på att gå på PDOL, om vädret som sagt tillåter! Så att nu Kasper får lite Karusell-åkning :) Å från det ena till det andra - Idag har jag haft den här graviditets-paniken! Haha, ganska komiskt egentligen men den kom! Så det blev att fara och inhandla bebisblöjor 3-6 kg (Inse så små!!!!!), barnolja, ersättning (ifall det är snålt med bröstmjölk denna gång också) och amningskupor.. Hade även tänkt köpa en ny nappflaska och napp men det var slut såklart! .. Så nu är det bara att gräva fram skötväskan - vet dock inte vars jag har gömt undan den - och bärja packa "BB-väskan" så jag kan stilla den här underliggande stressen :)

På fredag är det förresten dags för det efterlängtade Barnmorske-besöket - är riktigt nyfiken på att få höra om bebisen fixerat sig eller inte.. kanske det blir ultraljud och vändningsförsök... lite pirrigt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0