Stressigt..

Så har karln börjat jobba igen.. känns väl sisådär.. Blir lätt stressigt på morgon då Kasper ska iväg på dagis - allt måste klaffa - vilket det nästan aldrig gör! Man är även ganska groggy och trött på morgonsidan eftersom det blir två uppvakningar på natten då Charlie ska ha mat. Men det jobbigaste just nu är ändå Kaspers dagis.. Han ska vara 3 timmar varje dag den här veckan - som en liten "mini-inskolning" efter sommaruppehållet å så.. Det känns som  att jag får oriva Charlie för att lägga honom i vagnen och sedan försöka övertala Kasper att ta på sig kläderna osv.. Jag kan säga att jag o Kasper fått bråka litegrann med påklädning och promenaden till dagis, han har helt enkelt inte varit sugen på dagis då han säkert vet att mamma o charlie ska vara hemma.. Å sen då man kommit hem så är det bara fram med chickorna igen och amma för att sedan ev. tömma diskmaskinen, tvätta eller plocka undan en massa skit.. Sen är klockan mycket och det är dags att hämta Kasper igen.. då är det bara att klä på charlie igen.. Hinner knappt få i mig nåt att äta - därav mycket godisätande..

Igår var vi i alla fall i Sunderbyn för Hörselkontroll på Charlie - det första testet blev inte godkänt på BB så därför fick vi en remiss.. Själva testet var klart på 2 minuter och det blev godkänt! :) Dock så kändes det ju liiiite onödigt att köra hela vägen dit för 2 minuter.. men,men.. På torsdag bär det av dit igen för då är det höftkontroll som gäller - eftersom Charlie låg i säte hela graviditeten så ville dom kolla upp höfterna med ultraljud för säkerhets skull fastän han på läkarkontrollen hade helt okej höfter.. Vi får väl se hur länge den undersökningen tar..

Nä, ska försöka kasta i mig nå lunch nu innan Kasper ska hämtas!

Kommentarer
Postat av: Malla

hehe, samma situation råder i vårt hem! lite (!) bråk m storebror då och då...

idag skulle vi ha varit till sunderbyn på hörselkoll då d första inte var ok, men jag lyckades ändra det till imorrn då vi ska kolla höfterna på henne :)

kanske vi ses där :)

2009-09-08 @ 11:28:41
URL: http://monstermalla.blogspot.com
Postat av: Carola

Stressa inte ihjäl dig gumman! Låt det vara skitigt och stökigt ibland, säg till om du vill ha nån hjälp med nåt :)

Kram!

2009-09-08 @ 11:45:54
URL: http://blogg.cartom.se
Postat av: Cissi

Huvva, men stressa int ihjäl dig...det är inte värt det! Fokusera på det viktiga bara..



Kraam på dig!

2009-09-08 @ 15:04:53
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Malla

Jo, rätt skoj att allt verkar så lika för oss :)

Men du, när jag var arb.lös så fick Fabbe vara 3 dar i v och vara 5 timmar de dagarna istället, är det helt ändrat nu eller? förstår att det mer blir ett stressmoment med 3 timmar...usch...

2009-09-08 @ 20:05:19
URL: http://monstermalla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0