Charlie 1 år!

Helt otroligt att tiden gått så snabbt men nu är det ju faktiskt sant att underbara gullprinsen Charlie fyller ett år imorgon! Eller lättare sagt om 30 minuter eftersom klockan är 23:30 :P Just nu försöker jag varva ner efter en intensiv dag med bakning, städning och ballonguppblåsning. Kan bara säga att jag har INTE en bra bakningsperiod just nu. I går så misslyckades jag med bullar i långpanna som jag skulle göra och idag så blev mina kladdkakemuffins inte alls som det var tänkt. Så förhoppningsvis så går det bättre imorrn med tårtan och morotskakan - hur man då skulle kunna misslyckas med den då det är köpes-mix, haha :) Ska bli jätteroligt att få se hur Charlie kommer att bete sig då han får presenterna, dock så har vi faktiskt bara köpt 3 stycken eftersom vi har ju redan allt i leksaksväg.. Men han blir nog glad bara över presentpappret :)

Charlie har faktiskt haft feber i 3 dagar nu.. vi gissar på 3-dagars febern eftersom det dök upp lite utslag i ansiktet i dag MEN febern kan även bero på att det ÄNTLIGEN är dags för en tand där uppe att ta sig ut, gissar på att det tittar fram mer imorgon :) Så då kan vi ju även fira att han fått sin tredje tand, kan behövas nu när han äter smörgåsar för fullt och mera s.k. "vuxen-mat" :)


   


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja, shit vad tiden går!! Söt-killen!! =)

2010-08-22 @ 05:38:26
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: ann-lo :)

men guud va söt ! grattis till han :)

allt bra annars ? kramar ann-lo :)

2010-08-22 @ 06:45:20
URL: http://annloyouknow.blogg.se/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh vad tiden går fort! Ser fram emot att komma och hälsa på så jag får se med egna ögon hur stor han har blivit :) Kram på dig!

2010-08-22 @ 11:07:47
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Malla

grattis i efterskott till storkillen :D

2010-08-24 @ 10:50:00
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: vettan

Han växer så det knakar, han hinner bli så stoor mellan alla gånger jag hinner se honom:)

2010-08-27 @ 14:20:58
URL: http://zimones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0