Underbara morgon!

Insåg just hur längesen det var sen jag uppdaterade så det har hunnits med en del! Jag kör även denna gång i punkform eftersom då blir det mindre "svammel-skrivet"! :P

* I helgen for jag och Steffe iväg till Skellefteå för att bo på hotell och umgås med; Carola, Tomas, Vettan, Lennie, Carina, Ante, Eva & Ante. Vi hade underbart roligt med bland annat Boda Borg (där man klumpigt nog stukade fingrarna rejält) - vinst för tjejerna, middag på Allstars och tro det eller ej, dans på hotellet! Skitskoj var det! :) Så det är bara och börja planera nästa tripp för det här måste vi ju bara göra om! Tack Tomas o Carola för denna underbara s.k. "Värd-present" :)

* Har nu gjort bort och köpt klart alla Charlies julklappar! Känns otroligt skönt och tror faktiskt vi prickat in det ganska bra! Så då är det bara Kasper kvar där vi har oköpt några paket till! :)

* Kan ju också berätta att vi ligger ganska bra till i julstöket. Har bakat snickerskaka för att ha något gott i kylen och tror jag ska satsa på att göra knäck och slå in paket ikväll. Vi har även börjat julpynta och det enda som saknas nu är julgardiner i köket och adventssljusstakar i köket. Måste bara hitta själva lamporna till adventsljusstakarna som jag noggrant lade undan förra julen och som jag nu inte hittar.... Typiskt mig!

* Det börjar komma bebisar till höger och vänster nu. Det är faktiskt något jag älskar, få se lyckliga nyblivna föräldrar och deras underverk. Så just nu så har det hittills kommit 1 tjej, 1 pojke, 1 tjej! Så grattis till alla er som vet vilka ni är! Näst på tur blir tvillingar för min kusin och hans A! Present är redan köpt till dessa två! Hela Stenbergssläkten väntar! ;)


Nu är det nog dags att göra lite frukost till grabbarna så..... Tjing bye! :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Och efter oss kommer det bara rulla in bebisar i släkten! Men ja säger som dig, det är så kul!

=)

2010-11-24 @ 20:23:59
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/
Postat av: Citronergula

Tänk vad jag önskar att jag också vore så bra på att planera som du... men icke. Inga julklappar klara än, massor av kommande revy och en jäkla skit lön... välkommen december månad!!!



Kram på er!



//Petra

2010-11-27 @ 10:45:57
URL: http://www.citroner.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0