2011

Helgen är snart över och vi har haft det härligt praktiskt taget hela tiden! :) Nyårsafton spenderades hos underbara familjen Karlsson där även 2 till par utöver oss var. Vi hade jättetrevlig, lagade mat tillsammans - löksoppa, vitlöksbröd, aioli, oxfilé, hasselbackspotatis, champinjonsås, bearnaisesås, morötter, vit chokladmousse plus en massa godis/chips - och smällde raketer, såg hockey och spelade spel. Tror vi var hemma där kring 03:30 och vi har aldrig skrattat så mycket när vi for och såg hur värdparet blinkade med bro-lampan och dansade och hoppade då vi for. Vi trodde dom var glada att vi for å vinkade tillbaka men sen så visade det sig att C hade glömt sin mobil och det var det dom försökte signalera till oss :)

Men så var det 2011 och jag kör igång med det hälsosamma året nu och målet är ju då självklart Bröllop i september då man vill vara fit for fight :) Dock så kommer januari kantas med stress i och med revy-föreställningar, inskolning av 2 barn och jobbsökning. Men det ska bli härligt med en massa nytt också! :)

Nä, ska se hur det går för Kasper nu då han spelar Raving Rabbids på Wii:et :)

Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Årets höjdpunkt kommer helt klar bli erat bröllop! Hoppas vi ses snart igen, säg gärna till om ni ska ner till Umeå.

2011-01-02 @ 19:00:44
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: CitronerGula

Jag håller tummarna för dig med vikten neråt... ska själv försöka haka på - det har inte direkt gått åt rätt håll på sista tiden... :(Kram

2011-01-11 @ 13:33:07
URL: http://www.citroner.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0