Måndag igen..

Kan börja med att jag hade sjukt trevligt i lördags på "Avslutningsfesten" med Revyn - vilket dessvärre resulterade i enorm huvudvärk dagen efter och eftersom jag verkligen inte är van så var det ju självklart extra synd om just mig ;P I söndags så drog jag iväg till Nolia City Konferens för att se på lite brudklänningar och annat som hör bröllop till, just för att få lite inspiration, men måste säga att det enda jag kände jag fick ut av det hela är att nu tror jag att jag vet villken sorts brudbukett jag vill ha :) Nu måste jag bara prata med Steffes kunniga kusin och höra om hon tror sig kunna göra en sådan bukett så man kanske kommer liiiiite billigare undan :)

Annars så kan jag meddela att det är en till vända sjukstuga hemma hos oss. Charlie är hemma med feber och hosta och även ett varigt rött öga som INTE var inflammation enligt VC men det ser ändå inte så bra ut. Så vi har alla fått alldeles för lite sömn inatt då han var uppe mellan 12-02 och sedan beslutade sig för att stiga upp 05:15. Förstår inte hur han orkar men samtidigt så hostar han så fort han somnar också... Förhoppningsvis är det här en mildare förkylning och så går det över snart!! Hoppas, hoppas!


Kommentarer
Postat av: CitronerGula

Sjukstuga här också - inte roligt! Vi trixar med tidiga jobbmornar för Macke och sena kvällspass för mig. Lite uppochner värld för oss med andra ord. Nu hoppas jag verkligen att det vänder för oss - det blev en långdragen historia med svinkopporna!

Krya på er!PS! Blir spännande att få se exakt vad du har tänkt dig för bukett! DS!Kram// Petra

2011-02-01 @ 12:23:09
URL: http://www.citroner.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0